Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019. Lună Plină în zodia Berbec

Publicat: 13/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019. Lună Plină în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină se va forma pe data de 14 octombrie, chiar în primele minute de după miezul nopții, și va veni cu o puternică încărcătură energetică și emoțională pentru toate zodiile. Luna Plină reprezintă opoziția între Soare și Lună, în cazul de față între Soarele din Balanță și Luna din Berbec, pe axa eu și ceilalți și, implicit, ne cere să găsim echilibrul între noi înșine și cei din jur, între ce dorim noi și ce doresc ceilalți.

Luna Plină, la modul general, înseamnă încheierea unei etape de viață, atingerea apogeului, culegerea roadelor și trecerea la un alt nivel. Se va încheia o etapă deschisă la Luna Nouă din Berbec, petrecută în primele zile din luna aprilie 2019, iar energia sa va fi intensă până la următoarea Lună Plină, care se va petrece în zodia Taur, pe data de 12 noiembrie.

Contextul astrologic al momentului este deosebit de important de analizat și de discutat. Astfel, Berbecul reprezintă acțiunea și această lunație vine cu energia schimbării, dar în același timp Balanța ne cere echilibru, ne cere să nu ne aruncăm cu capul înainte, ci să fim pașnici, cumpătați și atenți la toate detaliile situației.

Acendentul momentului de Lună Plină în Berbec este Racul, aspect care aduce multă emoție momentului, multă sensibilitate, însă aspectele sunt tensionate între Ascendent și Lună și între Ascendent și Soare. Ei bine, înseamnă că trebuie să lăsăm în spate întocmai aceste stări, nu trebuie să ne lăsăm ghidați nici de emoții și nici de sentimente în deciziile și acțiunile noastre de acum.

Pe de altă parte, contextul astrologic ne spune că ne vom confrunta cu o serie de frici și temeri legate de carieră, de ascensiunea profesională și va trebui să ne fixăm cu mai multă încredere în noi înșine obiectivele de viitor. Nu ne mai satisface locul de muncă? Este momentul să avem curaj și să-l schimbăm! Totodată, vom lucra tema iubirii și a creativității. Pe de o parte, zona artistică va înflori și toți cei care-și doresc să se lanseze în această direcție vor fi susținuți, iar pe de altă parte în poveștile de iubire apar schimbări benefice. Dacă nu mai rezonăm cu partenerul, dacă acesta ne îngrădește libertatea, dacă acesta este superficial, atunci încheiem relația fără remușcări, dar la modul general, suntem susținuți să ne consolidăm poveștile de iubire, suntem susținuți să ne îmbogățim emoțional prin iubire și avem șansa (determinarea) să începem povești de dragoste de lungă durată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt cei mai impactați de această lunație, atât în viața personală, cât și în viața profesională. Nativii vor dori, vor lupta să facă schimbări legate de stilul de viață, de principii, dar mai ales de carieră. Vor trage niște concluzii acum care-i vor ajuta să-și redefinească țelurile și aspirațiile profesionale, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să o facă cu răbdare. Pașii mici și siguri sunt ceea ce au nevoie acu și nicidecum aruncarea în necunoscut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Luna Plină din Berbec este foarte impactantă pentru cei născuți în zodia Taur pentru că le activează casa subconștientului. Nativii vor avea parte de schimbări la nivel de gândire și vor scoate la suprafață o serie de frici și temeri pentru a le vindeca. Vor lăsa trecutul în spate, vor depăși o poveste de iubire care nu le-a adus evoluția necesară sau care simt că nu le va aduce mai mult de atât. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales la emoții care pot fi copleșitoare și la amintiri care pot fi răscolitoare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor încheia o relație de prietenie sau vor trage niște concluzii definitive cu privire la niște persoane din cercul de prieteni alături de care vor sau nu să mai rămână alături. Nativii pot simți o mai mare implicare în acțiuni caritabile și o redefinire a anturajului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și facă planuri de viitor mult mai raționale și să lase în spate emoțiile, să nu ia decizii bazate pe sentimente.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Luna Plină va fi deosebit de impactantă pentru cei născuți în zodia Rac care pot trage acum niște concluzii esențiale și definitive cu privire la carieră și statut profesional. Nativii pot avea parte de tensiuni majore la locul de muncă și vor trebui să evite impactul asupra familiei. Posibile schimbări de funcție, statut, domeniu de cativitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de neplăceri legate de modul în care sunt văzuți în societate, în familie, la job.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de transformare profundă, spirituală. Nativii se pot întoarce la credință sau își pot schimba radical un sistem de valori, o filozofie de viață, niște principii după care s-au ghidat până acum. Este important să nu ia deciziile bazându-se pe emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a pleca în străinătate sau, cel puțin, de a programa o astfel de călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot încheia un capitol financiar care vizează banii sau bunurile deținute împreună cu alții sau provenite din partaje, procese, moșteniri, credite. Nativii pot trage concluzii importante legate de aceste aspecte și-și pot revizui modul în care cheltuie banii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că urmează o perioadă în care nevoia de intimitate va fi mare și viața sexuală poate căpăta noi valențe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor activa la această Lună Plină întocmai sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii pot încheia sau pot trage niște concluzii definitive cu privire la o relație de lungă durată, dar și la un parteneriat de afceri, profesional. Unii nativi pot decide să se căsătorească, în timp ce alții pot decide să încheie o relație care-i restricționează. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște o persoană și de a începe o nouă poveste de iubire.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Luna Plină din Berbec poate aduce la suprafață o serie de probleme de sănătate mai vechi care acum își vor găsi vindecarea. Cei născuți în zodia Scorpion vor fi impactați, de asemenea, și în sectorul muncii, iar nativii fie vor încheia o etapă profesională, fie vor trage niște concluzii în urma cărora vor lua decizii profesionale de anvergură. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în activitățile creative și artistice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător această Lună Nouă din Berbec se va forma întocmai pe casa iubirii și a cretivității, dar și a distracțiilor. Nativii pot încheia o poveste de dragoste sau o pot duce la alt nivel, de exemplu se pot hotărî să devină părinți. Zona artistică le poate aduce beneficii și nu este exclus ca un hobby să se transforme în sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce celor singuri ocazia de a începe o nouă relație sau de a transforma o aventură într-o relație stabilă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt impactați la modul general de această lunație întocmai în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor face schimbări legate de casă, poate de domiciliu, renovări și mutări. Pe de altă parte, ar trebui să fie mai atenți și mai grijulii cu privire la persoanele dragi, să dizolve tensiunile cu aceștia și să petreacă mai mult timp în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să găsească și să instaureze un echilibru între profesie și familie, între ei și ceilalți. Posibile discuții lămuritoare cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încheie o etapă și trag concluzii referitoare la modul în care comunică cu ceilalți, în special cu frații, vecinii, rudele, la modul în care studiază, acordă atenție unor cursuri. Nativii pot obține o diplomă, un atestat acum, pot da un exemen, un test, pot susține un interviu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține călătoriile spirituale, deplasările în interes informațional, de acumulare a cunoștințelor. Posibil ca unii nativi să-și dorească să studieze mai mult și să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești această lunație va aduce noi concluzii și decizii referitoare la situația financiară. Posibil ca o sursă de venit să se piardă acum, dar nu este exclus ca nativii să găsească noi modalități de a-și îmbunătăți bugetul, poate chiar să primească o sumă de bani neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte cu încredere intuiția în ceea ce privește o decizie profesională.