Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019. Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019. Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn

De: Elena Nistor 18/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019. Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn
Horoscopul zilei de 19 septembrie spune că Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Saturn, întocmai guvernatorul semnului, prin zodia lor, cu impact benefic pe casa personalității.

Saturn, Marele Malefic sau planeta Învățător, așa cum mai este numit în astrologie, își revine din mersul retrograd început în luna aprilie 2019, în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează și în care va mai sta până în 22 martie 2020. Ieșirea din retrogradare este un moment important, mai ales că tranzitul său prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn, este unul aducător de „mustrări” benefice.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn prin zodia Capricorn vom observa că o serie de obstacole, blocaje, restricționări vor fi dizolvate. În plus, vom avea parte de mai multă răbdare, vom fi mai chibzuiți și mai înțelepți, mai responsabili în acțiuni. În toată această perioada ne-a fost testată relația cu autoritatea din viața noastră, indiferent că este vorba de părinți, soț/soție, sefi și superiori sau alte persoane, însă, este important de punctat că tranzitul lui Saturn, asemenea oricărei alte planete, influențează fiecare persoană în funcție de harta sa natală, mai exact în funcție de acel sector de viață pe care Saturn îl guvernează în astrograma natală.

Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn și face conjuncție cu Nodul Sud, bagajul karmic cu care venim din viețile anterioare sau din trecut (pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării). Fiind vorba de Saturn, planetă karmică, și de Nodul Sud karmic ne putem aștepta ca o serie de situații și persoane din trecut (sau din viețile anterioare) să revină acum în prezent pentru a ne ajuta în evoluție. Este o perioadă favorabilă (până în octombrie) pentru a ne vindeca și a lăsa în spate trecutul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

O serie de proiecte se vor debloca odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească direcția și aspirațiile legate de sectorul profesional. Nu este exclus să apară în această perioadă și o avansare în funcție sau o schimbare de domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Taur, revenirea lui Saturn în mers direct va înlesni călătoriile, dar și toate activitățile care vizează studiile înalte, relația cu străinătatea, persoane sau instituții de dincolo de granița țării, și va aduce o nouă abordare a unor filozofii și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o vacanță mult așteptată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni care au avut probleme în legătură cu banii deținuți împreună cu alte persoane, fie că este vorba de persoana iubită sau de membrii familiei sau de parteneri și asociați, de acum pot răsufla ușurați. Obstacolele s-au ridicat și ar putea intra în posesia unei sume de bani, moșteniri, bun material în această perioadă, iar acțiunile de obținere a unui credit vor fi mult înlesnite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn și vor reuși să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. De asemenea, nativii vor depăși obstacolele legate de semnarea contractelor, actelor și asocierile profesionale se vor detensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Saturn în mers direct vine cu vești bune legate de muncă și sănătate. Cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire reală a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Nativii care s-au confruntat cu afecțiuni în ultimele luni, acum vor găsi remediile potrivite pentru a le vindeca, iar la locul de muncă vor reuși să-și organizeze mult mai bine sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să primească aprecieri pentru munca depusă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele pe care le-au întâmpinat în ultimele luni privind relația cu persoana iubită și cu copiii se vor dizolva. Nativii singuri vor reuși să lege mai ușor o nouă poveste de dragoste, iar în cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Se pot înregistra succese în perioada imediat următoare în aceste direcții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Blocajele și obstacolele întâmpinate în ultima perioadă cu privire la familie și la locuință vor începe să se dizolve odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Cei născuți în zodia Balanță vor putea să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar cei care au în plan să-și cumpere/să vândă o locuință, acum vor avea șanse de izbândă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le înlesnește orice acțiune care vizează reamenajarea sau redecorarea casei, inclusiv achizițiile în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor observa că odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn vor asimila informațiile mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili și comunicativi și vor reuși să se concentreze mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Nativii vor fi susținuți de contextul astrologic să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, într-o scurtă călătorie. Perioadă favorabilă susținerii examenelor, interviurilor sau discursurilor publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei din zodia Săgetător vor avea parte de deblocarea finanțelor odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația materială și vor putea intra în posesia unei sume de bani mult așteptate. Posibile creșteri salariale în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, care să le reechilibreze veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cu siguranță, cei născuți în zodia Capricorn au așteptat cu sufletul la gură ieșirea din retrogradare a guvernatorului lor. Astfel, Saturn în tranzit direct pe casa personalitățiile va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Relațiile cu persoana iubită și cu cei dragi, se vor îmbunătăți simțitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a fi înțelepți și intuitivi și pot lua decizii cu încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul sănătății, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn, să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu prietenii. De asemenea, o serie de planuri și proiecte de viitor se vor debloca în această perioadă și vor începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o împăcare neașteptată cu o persoană apropiată.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 SEPTEMBRIE 2019. CAPRICORNII AU PARTE DE ÎNTÂLNIRI KARMICE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...