Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2021. Balanțele sunt conflictuale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2021. Balanțele sunt conflictuale

De: Madalina Manole 25/02/2021 | 22:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2021. Balanțele sunt conflictuale

Horoscopul zilei de 26 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2021 spune că nativii din zodia Balanță sunt mai conflictuali cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 FEBRUARIE 2021. FECIOARELE FAC SCHIMBĂRI ÎN STILUL DE VIAȚĂ)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte pasionali în relația cu partenerul de viață, însă trebuie să aibă grijă pentru că reluarea unor contexte mai vechi, unor situații din trecut pot face mai mult rău decât bine dacă sunt impulsivi și autoritari. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că vor fi destul de emoționali, sentimentali și de preferat ar fi să nu ia decizii importate.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au senzația că totul le merge pe dos, că nu-și pot îndeplini dorințele, că nimic nu le iese așa cum au planificat. Nativii pot fi mai agitați și mai irascibili decât de obicei, mai ales dacă trebuie să interacționeze cu persoane necunoscute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce nemulțumiri și vizavi de prieteni și pot fi indisponibili la rugămințile acestora.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt ageri în gândire, isteți, atenți la detalii și foarte energici în exprimare, de aceea trebuie să aibă grijă ca nu cumva să scape și cuvinte pe care ar trebui să le țină pentru ei. Riscul de a dezvălui secrete este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot intra în conflicte cu superiorii, mai ales dacă aceștia le inhibă nevoia de exprimare sau nu-i ascultă ce au de spus.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi în care stările emoționale sunt foarte vulnerabile. Nativii pot avea tendința de a-și compensa unele lipsuri afective prin alimentație sau prin dedarea la vicii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția asupra exceselor și mai ales asupra faptului că au tendința de a cheltui nesăbuit, mai ales pe lucruri de care nu au reală nevoie.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi tensionată atât în plan profesional, cât și în plan personal, așa că cei născuți în zodia Leu ar trebui să depună un real efort pentru a nu se certa cu ceilalți, mai ales că nu-și pot traduce corect stările emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite deciziile importante. Posibile nemulțumiri financiare cauzate de o pierdere, de o proastă investiție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte confuzi cu privire la trăirile interioare, la emoțiile lor. Nativii pot simți nevoia de afecțiune, iar acest aspect pentru cei care sunt singuri poate fi dezavantajos pentru că au tendința de a-și coborî standardele și a accepta pe orice în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atența și celor care sunt parte a unui cuplu și care pot trece prea multe cu vederea, chiar și în situații care nu merită ascunse, ignorate.

 Horoscop zilnic Balanță

Relațiile profesionale sunt destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Balanță par că nu sunt absolut deloc mulțumiți de ceea ce trăiesc la locul de muncă. În alte cazuri, frustrările vin ca urmare a unor contexte financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că și în cuplu pot apărea tensiuni din cauza faptului că nativii sunt nemulțumiți de atitudinea partenerului, însă există posibilitatea ca viziunea lor să fie cea problematică și să nu aibă motive reale.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea tendința de a controla, manipula și domina persoana iubită sau partenerii de afaceri. Chiar dacă o fac inconștient, ceilalți pot simți și pot cere explicații care să conducă la tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă energie i poftă de viață, dar și dorința de a face ceva deosebit, de a se lansa într-o aventură, un hobby.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt că-și recapătă forțele, că se eliberează de ceva ce-i ținea în loc sau îi apăsa asemenea unei poveri. Totuși, libertatea prost înțeleasă îi poate conduce ușor la excese. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și canalizeze energia pentru a evolua spiritual sau profesional. Se pot impune cu autoritate în fața colegilor.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de poftă de viață, de dorință de a face lucrurile altfel. Nativii sunt inventivi, au cuvintele la ei și se fac ușor plăcuți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține pe cei care vor să înceapă o dietă, să se apuce de sport sau să se dedice unui hobby avut. Posibile discuții pe teme financiare mai puțin plăcute.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să nu fie foarte mulțumiți de cum decurge o discuție cu colaboratorii pe teme financiare. Nativii simt că nu li se recunosc talentele la adevărata valoare. Pe de altă parte, au mai mult curaj să-și demonstreze abilitățile și asta îi poate ajuta. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține să se adapteze ușor la noi circumstanțe, la noi contexte profesionale sau personale.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești comunică foarte bine, au inițiativă, sunt deschiși, sinceri și originali în manifestări. Nativii pot avea idei ingenioase și pot rezolva sarcini pe care altă dată nu ar fi reușit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că nu sunt excluse conflictele la locul de muncă, mai ales dacă nativii au păreri și viziuni diferite de ale colegilor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2021. TAURII FAC SCHIMBĂRI PROFESIONALE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...