Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

De: Marie Călin 21/02/2021 | 22:48
Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 februarie 2021 se numără și cea a Fecioarelor care apelează la altă rutină și alt stil de viață.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 este mult mai liniștită în aspecte față de cele anterioare și mai mult de atât se remarcă doar prin aspecte benefice pe care le fac planetele. Se resimte din plin ieșirea din retrogradare a lui Mercur în zodia Vărsător, pentru că vom fi mai vocali și mai agitați la nivel intelectual, însă și ideile vor veni pe măsură.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, aflat în zodia Vărsător va face un trigon cu Nodul Nord din zodia Gemeni, aspect care ne va ajuta foarte mult să ne îndreptăm către sensul evoluției noastre, prin șanse și oportunități care ne sosesc în cale.

Soarele, care se află în zodia Pești, va face un sextil cu Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur, aspect care ne susține să facem schimbări în viața noastră, de fapt, ne ajută să fim deschiși către aceste schimbări care vin și să le integrăm cu mai multă ușurință. Putem avea parte de fel și fel de surprize plăcute după a doua jumătate a săptămânii.

Un alt aspect care amprentează săptămâna 22 – 28 februarie 2021 este trigonul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn. Acest context astrologic ne aduce o remarcabilă forță interioară, astfel încât să ne mobilizăm și să ne atingem obiectivele, indiferent cât de imposibile ni s-ar părea. Totodată, acesta spect aduce multă pasiune în viețile noastre și trăirile intime se intensifică.

Pe data de 25 februarie, Venus, planeta iubirii, intră în zodia Pești, poziție din care ne susține foarte mult în viața sentimentală. Vom fi mai deschiși în fața iubirii, mai dornici de trăiri intense, mai sensibili și mai romantici.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Fecioară, eveniment care va avea loc sâmbătă, și care va veni cu energia încheierii. Ca orice Lună Plină va încheia un capitol pentru a face loc unora noi, iar această lunație va vorbi foarte mult despre vindecare fizică, psihică și emoțională, dar și despre ajustări necesare în rutina zilnică, în modul de desfășurare a acțiunilor, astfel încât să ne îmbunătățim stilul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă mai multă oboseală săptămâna aceasta, mai mult stres, în ciuda faptului că vor avea forță fizică dată de sextilul Marte-Pluto. Este posibil ca întocmai faptul că au energie și planuri mari să nu se poată odihni corespunzător și să fie acaparați de gânduri, de frământări. Venus, planeta care le guvernează și relațiile, va intra în Pești și va aduce ocazia unor reglementări sentimentale mai vechi, dar și mai multă deschidere către partener, mai multă empatie în cuplu. Totodată, acest tranzit susține îmbunătățirea stării de sănătate. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape legate de un loc de muncă, poate de sarcini și responsabilități, de program.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Nativii sunt mai deschiși către viața socială, mai dornici să cunoască noi persoane și pot să primească ajutor din partea unor prieteni. Totodată, se vor axa pe îmbunătățirea zonei profesionale, poate chiar pe ideea de a porni ceva pe cont propriu, poate un proiect de grup. Taurii se bucură de un magnetism aparte, de capacitatea de a obține ce-și doresc, de capacitatea de a fi foarte convingători și au foarte mult curaj să se exprime, să-și susțină punctul de vedere. Luna Plină poate aduce un final de capitol în viața sentimentală, un moment de conștientizare și de împăcare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni, chiar dacă au mai multă claritate în viziuni grație lui Mercur, guvernatorul lor, care și-a oprit retrogradarea, tot nu vor ști în ce direcție să apuce sau, cel puțin asta va fi starea lor în prima parte a săptămânii. Ulterior, pot avea o sclipire, un moment de revelație dat de trigonul Jupiter-Nod Nord care să-i focuseze în direcția potrivită, de aceea ar fi bine să nu se grăbească până joi în decizii majore. În plus și Venus, Micul Benefic, intră în sectorul carierei de unde transmite ajutor și susținere. Pe de altă parte, relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, însă se pot intensifica relațiile cu membrii familiei și va fi nevoie să te preocupi mai mult de nevoile celor dragi, în special ale părinților.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot reuși să facă lucruri mărețe în cuplu sau profesional, cu ajutorul partenerilor de afaceri, cu ajutorul colaboratorilor, important este să ajungă la viziuni comune. O serie de proiecte în care sunt implicați se bucură de regenerare, iar relațiile de prietenie renasc, viața socială renaște, iar cei singuri chiar pot cunoaște persoane noi care să le trezească interesul. Viața sentimentală se bucură de energie și noi experiențe. Este nevoie de mai multă atenție la datorii, la facturi, rate, impozite neplătite la timp. Luna Plină îi poate face pe mulți nativi foarte cicălitori, foarte direcți în exprimare, dorindu-și să spună lucrurilor pe nume. Starea de sănătate este bună, cu excepția weekendului când din cauza Lunii Pline se pot simți mai obosiți.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Leu, odată cu reintrarea în mers direct a lui Mercur în sectorul relațiilor, vor avea multe de spus și de clarificat, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Posibil ca doza de confuzie să fie resimțită și în primele zile ale săptămânii, de aceea nu ar trebui să se grăbească să ia decizii, ci să aștepte ziua de miercuri, joi pentru a vedea mai clar lucrurile, atunci când, de altfel, pot veni și noi oportunități profesionale care să le provoace experiența. Trigonul Marte-Pluto le va fi favorabil profesional pentru că le va da curaj să se afirme, le va aduce mai mult spor în activitățile întreprinse dar și o stare bună de sănătate, mai exact posibilitatea de a se regenera după o perioadă tensionată și stresantă. Venus în Pești aduce sprijin financiar din partea partenerului, mai ales că Luna Plină din Fecioară va veni cu o strâmtorare, posibil chiar cu pierderea unei surse de venit.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de intrarea lui Venus chiar în sectorul relațiilor și Micul Benefic îi va susține să-ți îmbunătățească nu doar relația cu partenerul de viață, ci și relațiile profesionale. Mulți nativi pot avea mici bucurii la locul de muncă, pot reuși să-și atingă un scop, să obțină ceva ce și-au dorit și care să-i ajute să se afirme. În alte cazuri, poate fi vorba de obținerea unei funcții, unui nou statut, depinde foarte mult de ceea ce-și doresc. În plus, Luna Plină din zodia lor poate aduce o schimbare de rutină în viața nativilor, încheierea unui capitol și culegerea roadelor. Viața sentimentală se bucură de un plus de vitalitate, parcă se regenerează niște sentimente, se reaprinde pasiunea.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul muncii și al sănătății, iar acest tranzit le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, în sensul că își vor desfășura activitățile cu mai mult spor, vor reuși să vadă cu ochi mai buni o situație de la job, să se înțeleagă mai bine cu colegii. Totodată, și starea de sănătate va cunoaște o ameliorare, mai ales dacă nativii își schimbă rutina, gândirea, perspectivele, aspecte cerute și de Luna Plină din Fecioară care se formeză pe axa sănătății. În cuplu se reaprinde pasiunea, grație aspectului format de Marte și Pluto, aspect care aduce și un interes deosebit pentru renovarea și reamenajarea locuinței.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita din plin de acest trigon format de Marte și Pluto, ambii guvernatori ai lor, pentru că dincolo de pasiunea pe care o trăiesc alături de partener, dincolo de reconectarea la viața de cuplu, au ocazia să rezolve situații importante ce țin de cuplu și care, în unele cazuri, au condus chiar și la rupturi. În plus, Venus, planeta care le guvernează relațiile, va activa sectorul iubirii, deci posibilitatea unor împăcări este mare, iar în cazul celor singuri, noi relații sunt posibile. În zona profesională, aspectul poate aduce o mai mare determinare de a afce lucrurile să funcționeze în cadrul unui parteneriat, în cadrul unei colaborări. Un proiect se poate încheia și se pot culege roadele.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Venus în casa familiei și acest aspect le întoarce atenția către cei dragi, către nevoile acestora și pot deveni mai empatici. Marte le guvernează iubirea, iar aspectul făcut cu Pluto poate aduce mai multă poftă de aventură, de pasiune în viața sentimentală a nativilor, mai ales că Mercur și-a revenit din retrogradare în sectorul comunicării și le aduce mai mult chef de socializare. Trigonul Jupiter-Nodul Nord contribuie esențial la îmbunătățirea vieții de cuplu, la găsirea direcției de viitor pe care să meragă alături de partener. Profesional și financiar, nativii au determinarea să facă lucrurile să funcționeze și să scoată bani din activitățile întreprinse.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de trigonul pe care-l face Pluto din zodia lor cu Marte din sectorul iubirii. Este vorba de energie, forță, vitalitate, poftă de viață și mult interes acordat vieții sentimentale, capitol la care pot apărea transformări benefice. Nativii își recuperează inclusiv încrederea în forțele proprii, iar felul lor de a vorbi și a comunica va aduce aprecieri. Pot fi magnetici pentru cei din jur. Cei singuri au toate șansele să flirteze și să cucerească, maia les că Venus, planeta care le guvernează iubirea, activează casa comunicării. Pe de altă parte, pot să-și pună mai mult în valoare talentele și pot fi creativi, pot fi ajutați de abilitățile pe care le au la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de intrarea lui Venus în sectorul financiar și va urma o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți veniturile, mai ales că-și recapătă încrederea în propriile forțe și talente. Totuși, va crește și pofta de a cheltui bani, deci poate ar trebui ca nativii să fie atenți la raportul acesta între ce au și pe ce dau, mai ales că și Luna Plină se va petrece pe această axă financiară. Se pot rezolva situații legate de casă și familie din a doua jumătate a săptămânii. În prima parte, este de preferat ca nativii să fie mai atenți la ceea ce spun, pentru că Mercur, deși și-a încheiat mersul retrograd în zodia lor, îi poate face să spună lucrurile mult prea direct și să fie prea sinceri, să deranjeze chiar cu franchețea lor. Sentimental, sunt momente favorabile pentru mici plăceri, pentru flirturi și unii nativi pot cunoaște pe cineva care să le incite simțurile.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia lor, aspect care le aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale. Cei singuri sunt mai deschiși iubirii, iar cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de a oferi și primi afecțiune. În plus, în casa relațiilor are loc Luna Plină care poate aduce multă intensitate, dorință, dar și încheierea unei etape și trecerea la alt nivel. Unele contracte profesionale sau relații de colaborare se pot, de asemenea, încheia. Pe de altă parte, este o perioadă în care socializarea, comunicarea sunt atuuri ale nativilor și au ocazia să spună ceea ce până acum au evitat, au ezitat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Ce faci dacă ai pus prea mult ulei în motor? Ce probleme apar?
Ce faci dacă ai pus prea mult ulei în motor? Ce probleme apar?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...