Home » Trending » Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

De: Marie Călin 21/02/2021 | 22:48
Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. Fecioarele fac schimbări în stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 februarie 2021 se numără și cea a Fecioarelor care apelează la altă rutină și alt stil de viață.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 este mult mai liniștită în aspecte față de cele anterioare și mai mult de atât se remarcă doar prin aspecte benefice pe care le fac planetele. Se resimte din plin ieșirea din retrogradare a lui Mercur în zodia Vărsător, pentru că vom fi mai vocali și mai agitați la nivel intelectual, însă și ideile vor veni pe măsură.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, aflat în zodia Vărsător va face un trigon cu Nodul Nord din zodia Gemeni, aspect care ne va ajuta foarte mult să ne îndreptăm către sensul evoluției noastre, prin șanse și oportunități care ne sosesc în cale.

Soarele, care se află în zodia Pești, va face un sextil cu Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur, aspect care ne susține să facem schimbări în viața noastră, de fapt, ne ajută să fim deschiși către aceste schimbări care vin și să le integrăm cu mai multă ușurință. Putem avea parte de fel și fel de surprize plăcute după a doua jumătate a săptămânii.

Un alt aspect care amprentează săptămâna 22 – 28 februarie 2021 este trigonul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn. Acest context astrologic ne aduce o remarcabilă forță interioară, astfel încât să ne mobilizăm și să ne atingem obiectivele, indiferent cât de imposibile ni s-ar părea. Totodată, acesta spect aduce multă pasiune în viețile noastre și trăirile intime se intensifică.

Pe data de 25 februarie, Venus, planeta iubirii, intră în zodia Pești, poziție din care ne susține foarte mult în viața sentimentală. Vom fi mai deschiși în fața iubirii, mai dornici de trăiri intense, mai sensibili și mai romantici.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Fecioară, eveniment care va avea loc sâmbătă, și care va veni cu energia încheierii. Ca orice Lună Plină va încheia un capitol pentru a face loc unora noi, iar această lunație va vorbi foarte mult despre vindecare fizică, psihică și emoțională, dar și despre ajustări necesare în rutina zilnică, în modul de desfășurare a acțiunilor, astfel încât să ne îmbunătățim stilul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă mai multă oboseală săptămâna aceasta, mai mult stres, în ciuda faptului că vor avea forță fizică dată de sextilul Marte-Pluto. Este posibil ca întocmai faptul că au energie și planuri mari să nu se poată odihni corespunzător și să fie acaparați de gânduri, de frământări. Venus, planeta care le guvernează și relațiile, va intra în Pești și va aduce ocazia unor reglementări sentimentale mai vechi, dar și mai multă deschidere către partener, mai multă empatie în cuplu. Totodată, acest tranzit susține îmbunătățirea stării de sănătate. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape legate de un loc de muncă, poate de sarcini și responsabilități, de program.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Nativii sunt mai deschiși către viața socială, mai dornici să cunoască noi persoane și pot să primească ajutor din partea unor prieteni. Totodată, se vor axa pe îmbunătățirea zonei profesionale, poate chiar pe ideea de a porni ceva pe cont propriu, poate un proiect de grup. Taurii se bucură de un magnetism aparte, de capacitatea de a obține ce-și doresc, de capacitatea de a fi foarte convingători și au foarte mult curaj să se exprime, să-și susțină punctul de vedere. Luna Plină poate aduce un final de capitol în viața sentimentală, un moment de conștientizare și de împăcare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni, chiar dacă au mai multă claritate în viziuni grație lui Mercur, guvernatorul lor, care și-a oprit retrogradarea, tot nu vor ști în ce direcție să apuce sau, cel puțin asta va fi starea lor în prima parte a săptămânii. Ulterior, pot avea o sclipire, un moment de revelație dat de trigonul Jupiter-Nod Nord care să-i focuseze în direcția potrivită, de aceea ar fi bine să nu se grăbească până joi în decizii majore. În plus și Venus, Micul Benefic, intră în sectorul carierei de unde transmite ajutor și susținere. Pe de altă parte, relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, însă se pot intensifica relațiile cu membrii familiei și va fi nevoie să te preocupi mai mult de nevoile celor dragi, în special ale părinților.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot reuși să facă lucruri mărețe în cuplu sau profesional, cu ajutorul partenerilor de afaceri, cu ajutorul colaboratorilor, important este să ajungă la viziuni comune. O serie de proiecte în care sunt implicați se bucură de regenerare, iar relațiile de prietenie renasc, viața socială renaște, iar cei singuri chiar pot cunoaște persoane noi care să le trezească interesul. Viața sentimentală se bucură de energie și noi experiențe. Este nevoie de mai multă atenție la datorii, la facturi, rate, impozite neplătite la timp. Luna Plină îi poate face pe mulți nativi foarte cicălitori, foarte direcți în exprimare, dorindu-și să spună lucrurilor pe nume. Starea de sănătate este bună, cu excepția weekendului când din cauza Lunii Pline se pot simți mai obosiți.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Leu, odată cu reintrarea în mers direct a lui Mercur în sectorul relațiilor, vor avea multe de spus și de clarificat, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Posibil ca doza de confuzie să fie resimțită și în primele zile ale săptămânii, de aceea nu ar trebui să se grăbească să ia decizii, ci să aștepte ziua de miercuri, joi pentru a vedea mai clar lucrurile, atunci când, de altfel, pot veni și noi oportunități profesionale care să le provoace experiența. Trigonul Marte-Pluto le va fi favorabil profesional pentru că le va da curaj să se afirme, le va aduce mai mult spor în activitățile întreprinse dar și o stare bună de sănătate, mai exact posibilitatea de a se regenera după o perioadă tensionată și stresantă. Venus în Pești aduce sprijin financiar din partea partenerului, mai ales că Luna Plină din Fecioară va veni cu o strâmtorare, posibil chiar cu pierderea unei surse de venit.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de intrarea lui Venus chiar în sectorul relațiilor și Micul Benefic îi va susține să-ți îmbunătățească nu doar relația cu partenerul de viață, ci și relațiile profesionale. Mulți nativi pot avea mici bucurii la locul de muncă, pot reuși să-și atingă un scop, să obțină ceva ce și-au dorit și care să-i ajute să se afirme. În alte cazuri, poate fi vorba de obținerea unei funcții, unui nou statut, depinde foarte mult de ceea ce-și doresc. În plus, Luna Plină din zodia lor poate aduce o schimbare de rutină în viața nativilor, încheierea unui capitol și culegerea roadelor. Viața sentimentală se bucură de un plus de vitalitate, parcă se regenerează niște sentimente, se reaprinde pasiunea.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul muncii și al sănătății, iar acest tranzit le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, în sensul că își vor desfășura activitățile cu mai mult spor, vor reuși să vadă cu ochi mai buni o situație de la job, să se înțeleagă mai bine cu colegii. Totodată, și starea de sănătate va cunoaște o ameliorare, mai ales dacă nativii își schimbă rutina, gândirea, perspectivele, aspecte cerute și de Luna Plină din Fecioară care se formeză pe axa sănătății. În cuplu se reaprinde pasiunea, grație aspectului format de Marte și Pluto, aspect care aduce și un interes deosebit pentru renovarea și reamenajarea locuinței.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita din plin de acest trigon format de Marte și Pluto, ambii guvernatori ai lor, pentru că dincolo de pasiunea pe care o trăiesc alături de partener, dincolo de reconectarea la viața de cuplu, au ocazia să rezolve situații importante ce țin de cuplu și care, în unele cazuri, au condus chiar și la rupturi. În plus, Venus, planeta care le guvernează relațiile, va activa sectorul iubirii, deci posibilitatea unor împăcări este mare, iar în cazul celor singuri, noi relații sunt posibile. În zona profesională, aspectul poate aduce o mai mare determinare de a afce lucrurile să funcționeze în cadrul unui parteneriat, în cadrul unei colaborări. Un proiect se poate încheia și se pot culege roadele.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Venus în casa familiei și acest aspect le întoarce atenția către cei dragi, către nevoile acestora și pot deveni mai empatici. Marte le guvernează iubirea, iar aspectul făcut cu Pluto poate aduce mai multă poftă de aventură, de pasiune în viața sentimentală a nativilor, mai ales că Mercur și-a revenit din retrogradare în sectorul comunicării și le aduce mai mult chef de socializare. Trigonul Jupiter-Nodul Nord contribuie esențial la îmbunătățirea vieții de cuplu, la găsirea direcției de viitor pe care să meragă alături de partener. Profesional și financiar, nativii au determinarea să facă lucrurile să funcționeze și să scoată bani din activitățile întreprinse.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de trigonul pe care-l face Pluto din zodia lor cu Marte din sectorul iubirii. Este vorba de energie, forță, vitalitate, poftă de viață și mult interes acordat vieții sentimentale, capitol la care pot apărea transformări benefice. Nativii își recuperează inclusiv încrederea în forțele proprii, iar felul lor de a vorbi și a comunica va aduce aprecieri. Pot fi magnetici pentru cei din jur. Cei singuri au toate șansele să flirteze și să cucerească, maia les că Venus, planeta care le guvernează iubirea, activează casa comunicării. Pe de altă parte, pot să-și pună mai mult în valoare talentele și pot fi creativi, pot fi ajutați de abilitățile pe care le au la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de intrarea lui Venus în sectorul financiar și va urma o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți veniturile, mai ales că-și recapătă încrederea în propriile forțe și talente. Totuși, va crește și pofta de a cheltui bani, deci poate ar trebui ca nativii să fie atenți la raportul acesta între ce au și pe ce dau, mai ales că și Luna Plină se va petrece pe această axă financiară. Se pot rezolva situații legate de casă și familie din a doua jumătate a săptămânii. În prima parte, este de preferat ca nativii să fie mai atenți la ceea ce spun, pentru că Mercur, deși și-a încheiat mersul retrograd în zodia lor, îi poate face să spună lucrurile mult prea direct și să fie prea sinceri, să deranjeze chiar cu franchețea lor. Sentimental, sunt momente favorabile pentru mici plăceri, pentru flirturi și unii nativi pot cunoaște pe cineva care să le incite simțurile.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 februarie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia lor, aspect care le aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale. Cei singuri sunt mai deschiși iubirii, iar cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de a oferi și primi afecțiune. În plus, în casa relațiilor are loc Luna Plină care poate aduce multă intensitate, dorință, dar și încheierea unei etape și trecerea la alt nivel. Unele contracte profesionale sau relații de colaborare se pot, de asemenea, încheia. Pe de altă parte, este o perioadă în care socializarea, comunicarea sunt atuuri ale nativilor și au ocazia să spună ceea ce până acum au evitat, au ezitat.

Parteneri
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, suncă sau Kaizer
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe...
Doliu fără margini! Un artist de renume a părăsit scena astăzi. Întreaga Europă îl plânge
Doliu fără margini! Un artist de renume a părăsit scena astăzi. Întreaga Europă îl plânge
GENIAL! Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas cu pas
GENIAL! Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas...
FOTO, Prodanca, apariție interzisă într-un costum de baie ireal de mic! Doar Reghe ar trebui să o vadă așa
FOTO, Prodanca, apariție interzisă într-un costum de baie ireal de mic! Doar Reghe ar trebui...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a dus direct la politie. Nu se aștepta ca proprietarul portofelului să facă asta:
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a...
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă
Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită...
S-a decis. Ce elevi vor merge la școală și în scenariul roșu
S-a decis. Ce elevi vor merge la școală și în scenariul roșu
A MURIT! Majda de la Survivor plânge zi și noapte
A MURIT! Majda de la Survivor plânge zi și noapte
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Are 72 de ani, dar asta nu l-a oprit să se iubească cu o studentă. Detalii din dormitor: Să mă muște, să mă ciupească, să îmi pună...! Incredibil ce spune tânăra
Are 72 de ani, dar asta nu l-a oprit să se iubească cu o studentă....
Florin Călinescu își înjură colegii de la Românii au talent și are grave probleme cu conducerea Pro TV
Florin Călinescu își înjură colegii de la Românii au talent și are grave probleme cu...
România intră din nou în carantină! Scenariul roșu de pandemie se întinde peste țară. Al treilea val bate la ușă
România intră din nou în carantină! Scenariul roșu de pandemie se întinde peste țară. Al...
Se rupe cea mai veche echipă. Ce se întâmplă la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Se rupe cea mai veche echipă. Ce se întâmplă la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut o surpriză când au văzut cine e
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut...
Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor
Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor
Ilfovul roşu: 19 localităţi din judeţul Ilfov sunt în scenariul roşu. Lista completă
Ilfovul roşu: 19 localităţi din judeţul Ilfov sunt în scenariul roşu. Lista completă
Euro un nou maxim istoric la curs valutar 5 martie 2021 de la BNR
Euro un nou maxim istoric la curs valutar 5 martie 2021 de la BNR
ULTIMA ORĂ! Criminalul din Onești a fost deconectat de la aparate! Anunțul venit în urmă cu puțin timp de la spital
ULTIMA ORĂ! Criminalul din Onești a fost deconectat de la aparate! Anunțul venit în urmă...
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel după asta
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel...
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi au ajuns pe net
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi...
Amendă halucinantă pentru biciclistul care a înfuriat planeta! Cât trebuie să plătească după ce a dat jos un copil pentru a-și face loc
Amendă halucinantă pentru biciclistul care a înfuriat planeta! Cât trebuie să plătească după ce a...
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa! Imaginile interzise au apărut pe net
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa! Imaginile...
Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”
Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre...
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde de la stat
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
A MURIT! Majda a primit vestea cumplită după ce s-a întors de la Survivor! Doamne, ce durere
A MURIT! Majda a primit vestea cumplită după ce s-a întors de la Survivor! Doamne,...
Poze XXX care vor DETONA lumea politicii din România! ”Mata Hari” a lovit la nivel înalt
Poze XXX care vor DETONA lumea politicii din România! ”Mata Hari” a lovit la nivel...
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Dacia Bigster – Primele imagini REALE cu interiorul viitorului SUV cu 7 locuri
Dacia Bigster – Primele imagini REALE cu interiorul viitorului SUV cu 7 locuri
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...