Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019. Gemenii pot afla secrete

Publicat: 28/09/2019 | 20:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019. Gemenii pot afla secrete

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot afla unele secrete despre partenerul de viață sau o persoană pe care o îndrăgesc, o iubesc.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

S-ar putea ca cei născuți în zodia Berbec să fie nevoiți să scoată din buzunar o sumă de bani pe care nu sunt pregătiți să o cheltuie și care le poate aduce un dezechilibru financiar în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să încerce să gândească în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur ar putea resimți astăzi efectele stresului și oboselii de peste săptămână. Nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile pe teme sensibile cu cei din jur deoarece pot da naștere tensiunilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se oduhnească mai mult. Atenție la tendința de suprasolicitare!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

O serie de secrete, dedesupturi, ascunzișuri ale partenerului de viață pot ieși la suprafață astăzi, iar cei născuți în zodia Gemeni pot fi surpinși, dar mai ales dezamăgiți. Nativii vor cere explicații și conflictele nu sunt excluse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și canalizeze atenția în altă direcție, să iasă la plimbare, să facă un sport.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Tentațiile sentimentale sunt mari, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea să calce strâmb, s-ar putea să se lase seduși și să intre într-o aventură exatrconjugală. Cei singuri flirtează și cuceresc. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai multă rațiune în aceste momente pentru că luna viitoare totul poate ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt preocupați de situația financiară, mai ales de bunurile pe care le dețin cu ceilalți, bunurile moștenite. Nativii vor să le valorifice și sansele sunt destul de mari să reușească asta. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite suprasolicitările de ordin fizic și să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Nu este o zi chiar favorabilă călătoriilor, iar dacă nativii din zodia Fecioară aleg să facă o deplasare ar trebui să fie foarte atenți la condițiile drumului, la acte, dar și la bunuri personale. Există risc de pierderi sau furt. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri interesante pe teme financiare, chiar profesionale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Este o zi dedicată familiei și cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să stea alături de cei dragi. Comunicarea îi va susține, iar pofta de distracție va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a lămuri o situație mai delicată, nu neapărat care să aibă legătură cu familia sau rudele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, ziua de azi fie vine cu oboseală, fie vine că stări de melancolie și nostalgie. Nativii vor căuta odihna, relaxarea, retragerea din agitație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că este posibil să fie peste măsură de cheltuitori, iar balanța emoțională nu va sta în echilibru dacă vor arunca cu bani pe mici plăceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Este o zi bună pentru cei născuți în zodia Săgetător care încep să se trezească la realitate în ceea ce privește o relație de prietenie, o asociere poate. Nativii nu vor să se mai lase folosiți și manipulați și pot pune piciorul în prag. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște o persoană și chiar de a se îndrăgosti.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Nu este o zi favorabilă pentru a discuta subiecte delicate în cuplu sau cu cei din familie. Nativii din zodia Capricorn se vor lupta cu gândurile lor și cu nemulțumirile lor personale, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că au tendința de a-și vărsa frustrările pe cei din jur. Sportul și activitatea fizică le pot îmbunătăți starea.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își analizează în amănunt situația profesională, iar cei care vor să facă schimbări legate de carieră vor căuta sfatul celor din jur, în special vor căuta sprijin în familie sau în partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile intelectuale, studiul și cunoașterea.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Prietenii pot încerca să profite de pe urma altruismului celor născuți în zodia Pești și ar fi ideal ca nativii să realizeze asta și să nu exagereze cu gesturile umanitare. Dialoguri ușor acide în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu dea bani cu împrumut și să evite cheltuielile care nu sunt necesare sau urgente.