Acasă » Horoscop » HOROSCOP 06 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă

HOROSCOP 06 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă

De: Cancan 06/08/2016 | 08:00
HOROSCOP 06 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – In urmatoarea luna, Venus, mica benefica, tranziteaza casa serviciului. Este o perioada benefica pentru a lega noi parteneriate sau colaborari, de a iti spori veniturile sau de a te angaja in locul pe care ti-l doresti! Analizeaza toate oportunitatile cu atentie si alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine! In iubire, relatia poate trece printr-o perioada mult mai cerebrala, in care aveti ocazia sa luati cele mai bune decizii!

Taur – Urmeaza o perioada plina de iubire, tandrete, pasiune si dorinta! Venus, planeta iubirii, activeaza casa cuplului, un moment foarte favorabil in care sa te indragostesti, sa experimentezi lucruri noi alaturi de partenerul de viata sau in care sa sporesti intimitatea dintre voi! Totodata, acolo unde este cazul, poate fi momentul in care dorinta de a avea un copil apare la orizont intr-un mod mult mai asumat!

Gemeni – Viitorul sau stabilitatea familiei conteaza foarte mult pentru tine acum, astfel incat esti gata sa iei unele decizii foarte importante! Totusi, nu te grabi, analizeaza bine situatia in care te afli, fii cu bagare de seama la toate amanuntele si judeca la rece orice aspect! Ca urmare a unei judecati corecte si mature, vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru toti cei implicati!

Rac – Te gandesti din ce in ce mai mult la o vacanta, iar in urmatoarea perioada poti avea parte de multe deplasari. Chiar daca vor fi pentru cateva zile, timpul petrecut inafara casei va fi de calitate. Cauta locurile in care sa te simti cel mai bine, confortabile si rafinate, chiar daca cei din jur te pot considera usor pretentios! Apeleaza la persoane care au experienta in domeniu si nu face rabaturi!

Leu – Majoritatea planetelor personale se afla astazi in casa banilor, un moment foarte favorabil pentru sporirea castigurilor de orice fel! Nu rata oportunitatile ce ti se ivesc acum in cale si actioneaza cu increderea ce iti este caracteristica! Multe din planurile pe care ti le-ai facut in trecut se pot concretiza acum! Locul de munca se poate imbunatati sau tu poti obtine acum veniturile pe care ti le doreai!

Fecioara – Te simti mult mai bine in pielea ta, dispui de mai mult farmec personal si ai parte de o incredere in sine mult mai mare decat pana acum. Acest aspect este perceput de cei care te inconjoara, iar pentru asta esti mai apreciat, mai ascultat si urmat in ceea ce faci si propui. Mentine aceasta atitudine confidenta si vei avea parte in urmatoarea perioada numai de beneficii!

Balanta – Nu te lasa prada emotiilor ce apar pe parcursul zilei in curs, s-ar putea sa-ti intunece ratiunea si sa nu mai poti lua cele mai bune decizii. Un prieten iti va fi alaturi la nevoie, asa ca nu ezita sa il contactezi si sa te bazezi pe el! Concentreaza-te pe treburile importante si nu lasa pe maine ceea ce trebuie sa faci astazi, presiunea zilei de maine iti va da planurile peste cap!

Scorpion – Este o zi agitata in care trebuie sa-ti mentii cumpatul si echilibrul interior pentru a face fata cu brio situatiilor aparute! Conteaza pe sustinere si ajutor din partea familiei! In domeniul iubirii, partenerul de viata are nevoie de un sfat si de implicarea ta emotionala, ca atare fii la randul tau alaturi de el. In urma apropierii voastre, se preconizeaza o seara romantica si foarte relaxanta!

Sagetator – Fii cu bagare de seama la sanatate si nu te solicita inutil, astrele nu te sustin energetic! Pastreaza o zi pentru tine si pentru ceea ce iti face placere cu adevarat. Ai nevoie de spatiu pentru a-ti incarca bateriile si pentru a te remonta! Copiii sau cei tineri te incanta astazi cu preocuparile lor. Fii activ si lasa-te purtat de valul incocentei si al bucuriei de a te juca alaturi de ei!

Capricorn – Nu te da batut in fata unor provocari de moment, deoarece, facandu-le fata si actionand cu maturitate, ti se vor arata noi oportunitati legate de locul de munca si de avansare profesionala! Daca ti se pare ca tensiunea dintre tine si un prieten apropiat a ajuns la punctul maxim, este mai bine sa ii spui sincer si deschis ceea ce te deranjeaza si sa aplanezi orice fel de conflict! 

Varsator – Este o zi armonioasa in care poti lega o prietenie frumoasa si de lunga durata cu o persoana, pe care desi o cunosteai, nu ai luat-o in calcul pana acum! Alatura-te proiectelor de familie, caldura si armonia dintre voi te va relaxa si te va linisti dupa o saptamana in care ai fost foarte agitat! Nu ezita sa spui ceea ce gandesti sau simti, ceilalti nu au cum sa-ti ghiceasca intentiile sau frustrarile.

Pesti – Astazi este posibila o deplasare in afara orasului natal, alaturi de o persoana foarte draga tie! Inainte de plecare asigura-te ca ai si actele necesare la tine! Concentreaza-te pe partea financiara si dozeaza-ti in mod chibzuit cheltuielile, deoarece risti sa faci niste plasamente nu tocmai avantajoase! Un proiect este pe cale sa se finalizeze si altul este pe cale sa inceapa. Deleaga cat mai multe sarcini celor din jur, iar tu ocupa-te de esenta!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...