Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 15 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 15/06/2016 | 07:41
HOROSCOP 15 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Simţi cum dragostea pătrunde uşor uşor în viaţa ta şi asta îţi creează noi motive de bucurie, dar declanşează şi anumite frici interioare care par să te umbrească. Nu lăsa umbrele trecutului să te afecteze în niciun fel şi trăieşte deschis şi total noile sentimente de care ai parte. Ceva foarte frumos te aşteaptă în viitor şi numai de tine depinde cât de repede vrei să avansezi către idealul tău! Chiar dacă mai este cineva care nu acceptă noua ta perspectivă, nu te îndoi de ceea ce trăieşti şi mergi mai departe cu încredere!

Taur – Ai trecut prin unele dezamăgiri personale care s-au ţinut lanţ de tine, dar cu cât iei o decizie mai rapidă cu atât te vei simţi mai eliberat de ceea ce s-a întâmplat. Nu mai căra responsabilităţile altor persoane în spate şi continuă-ţi drumul direct către libertatea personală. Cu cât vei face mai repede curăţenie în jurul tău cu atât mai repede  vor apărea şansele şi oportunităţile necesare pentru a avansa. Gândeşte-te la carieră, la viaţa personală şi la perspectivele minunate ce te aşteaptă în viitor!

Gemeni – Eşti pe calea definitivării unor proiecte pe care le doreai de foarte multă vreme, dar care nu au fost posibile în conjunctura vieţii tale de până acum. Deşi este mult de muncă şi mai ai de tras până să ajungi la final, nu te da în lături şi urmăreşte-ţi idealurile cu mare încredere, mai ales în tine! Cei dragi sunt alături de tine pentru a te susţine şi au toată admiraţia pentru ceea ce faci! Un prieten ţi se va plânge pe umeri, dar exemplul pe care i-l oferi îl va ajuta să depăşească momentul!

Rac – Începi să conştientizezi că există unele persoane în viaţa ta care nu îţi fac tocmai bine. A venit momentul să procedezi altfel decât până acum, să nu îţi mai pleci capul şi să nu mai tolerezi ceea ce nu îţi este confortabil! Gândeşte-te în primul rând la starea ta de bine, la sănătate şi la liniştea interioară pe care ţi-o doreşti. Dacă ţi-ai propus să faci o călătorie, pentru a nu avea surprize, interesează-te încă de pe acum despre detaliile bunei ei desfăşurări!

Leu – O veche iubire îţi apare în gânduri. Poate legătura energetică nu este încă ruptă între voi sau au rămas lucruri nelămurite pe care trebuie să le clarifici. Pentru ca procesul să fie terminat este nevoie să analizezi ceea ce se află în sufletul tău şi să pui punctul pe i. Nu îţi vărsa nervii pe cei din familie şi nu te sfii să le spui sincer ceea ce simţi. S-ar putea ca ei să înţeleagă situaţia şi să te sprijine în totalitate! Totodată, investeşte-ţi energia într-un sport, te va ajuta să îţi canalizezi şi gândurile în direcţia dorită!

Fecioară – Dacă cineva din familie nu este într-o situaţie tocmai plăcută, oferă-i spirijul tău şi cele mai bune sfaturi pentru situaţia dată! Nu încerca să judeci ceea ce ţi se spune şi fii imparţial. Totodată, situaţia în care se află persoana în cauză ţi-ar putea releva şi tie unele aspecte nefavorabile din viaţa personală! Introspectează şi fă şi tu la randul tău pasul spre mai bine, fără a mai amâna momentul! A venit vremea unei schimbări totale, dar revigoratoare!

Balanţă – Ai tot amânat unele proiecte de la locul de muncă, iar timpul începe să te preseze! Propune-ţi ca în următoarea perioadă să le definitivezi, dar nu te grăbi! Este important să dai dovadă de profesionalism în tot ceea ce faci! Dacă ştii care este scopul spre care te îndrepţi, paşii mici şi siguri îţi vor conferi un succes total! Discută cu acele persoane care îşi pot oferi ajutorul, munca în echipă îţi va simplifica parcursul!

Scorpion – La serviciu se ţes conflicte deosebite. Recomandabil este să fii atent la relaţiile colegiale şi să îţi îndeplineşti sarcinile de lucru corect şi la timp. Nu crede tot ceea ce auzi şi încearcă să nu vorbeşti neîntrebat – rişti să fii greşit înţeles de către cei alături de care lucrezi. Tentaţia de a te implica în diverse relaţii amoroase, mai mult sau mai puţin frivole, îţi va crea neplăceri în relaţiile deja existente. Controlează-ţi reacţiile.

Sagetator – Se pot soluţiona aspectele financiare legate de datorii, moşteniri sau partaje. Totuşi fii prudent şi evită deciziile majore, chiar dacă te presează! Conflictele ascunse din sectorul muncii sunt în plină desfăşurare, recomandabil fiind să ţii cont de toate sfaturile şi îndemnurile pe care le primeşti. Ieşi din situaţiile care nu îţi sunt favorabile, noi oameni vor intra în viaţa ta! Reuşita este de partea ta dacă înveţi să te pui pe primul loc şi să te iubeşti mai mult!

Capricorn – Chiar dacă în ultima perioadă te confrunţi cu îndoieli în ceea ce priveşte viaţa privată, timpul îţi va dovedi că nu aveai de ce să îţi faci griji! Orice situaţie pe care o percepi nefavorabilă se poate transforma în ceva foarte pozitiv. Ai incredere în ceea ce îţi aduce viaţa şi mergi înainte cu calm şi răbdare! Proiectele de la locul de muncă par să fie şi ele încetinite. Profită de acest aspect şi odihneşte-te mai mult sau concentrează-te pe tine şi pe nevoile personale!

Vărsător – Râzi cât mai mult şi abordează viaţa cu bucurie! O atitudine pozitivă în faţa aspectelor cu care te confrunţi va aduce rezolvare mai repede decât te aşteptai! Chiar dacă relaţia cu unele persoane din viaţa ta este pusă sub semnul întrebării, este mai bine să te detaşezi şi să laşi viaţa să îşi urmeze cursul necesar evoluţiei proprii. Ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla oricum, asa ca nu te lupta cu morile de vânt, nu vei reuşi decât să amâni momentul!

Pesti – Nu există limite în dorinţele pe care ţi le poţi pune în iubire, dar în acelaşi timp trebuie să rămâi şi cu picioarele pe pâmânt! Ai încredere în forţele proprii şi nu te abandona în deciziile luate de alte persoane! Concentrează-te asupra propriilor priorităţi! Este necesară implicarea ta directă pentru soluţionarea unor probleme de la locul de muncă, aşa că dovedeşte ceea ce poţi şi dă dovadă de profesionalism şi maturitate!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...