Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 IULIE. Scorpionii trebuie să fie atenţi pentru că vor…

HOROSCOP 20 IULIE. Scorpionii trebuie să fie atenţi pentru că vor…

De: Cancan 20/07/2016 | 07:32
HOROSCOP 20 IULIE. Scorpionii trebuie să fie atenţi pentru că vor...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna plină de astăzi activează casa carierei, a poziţiei sociale şi a reputaţiei. Este un moment bun în care să aduni roadele sau să tragi concluzii vis a vis de ultimele două săptămâni din viaţa ta! Urmează o perioadî în care este indicat să te relaxezi, să introspectezi şi în care să te bucuri de ceea ce ai realizat! În toate acestea, are şi familia un cuvânt de spus, aşa că ascultă ceea ce ţi se recomandă!

Taur – Discuţiile pe care le-ai avut în ultima perioada şi informaţiile ce ţi-au parvenit au ajuns astăzi la un consens. Este indicat să tragi o linie la tot ceea ce ai aflat şi să îţi definitivezi o concluzie clară faţă de ceea ce ai de făcut de acum încolo. Este posibilă o călătorie importantă sau o întâlnire cu o persoană dinafara oraşului în care te situezi. Acceptă invitaţiile ce ţi se fac acum, mai mult ca sigur au un scop important pentru tine!

Gemeni – Fii cu băgare de seamă la cheltuielile sau la contractele financiare pe care le semnezi astăzi: unele ar putea să îţi aducă noroc, dar dacă nu eşti atent ai putea şi pierde la fel de bine! Un proiect se poate termina cu succes dacă ai finalizat şi urmat toţi paşii în ordinea corectă! Concentrează-te mai mult pe detalii şi nu te grăbi să tragi cocluzii pripite sau să acţionezi imediat!

Rac – Luna plină de astăzi activează casa căsătoriei, a partenerului de viaţă şi a iubirii. O acţiune comună sau o problemă este pe cale să se soluţioneze sau să ajungă la un consens! Este important să înţelegi care au fost sentimentele ce te-au vizitat cel mai des în ultima perioadă şi să tragi unele concluzii cu privire la viitorul vostru. Totodată, o colaborare poate fi fructificată acum, dar şi o persoană care nu te are la inimă îşi poate arăta colţii. Fii prevăzător!

Leu – Astăzi te încearcă o stare de oboseală şi de epuizare, ca atare nu te forţa prea tare şi nu te implica în sarcini pe care nu le poţi duce la bun sfârşit! Este indicat să te odihneşti mai mult, să fii atent la ceea ce mănânci şi să rămâi calm indiferent de situaţie! Cel mai bine ar fi să te poţi preocupa de ceea ce îţi face cu adevărat plăcere sau să ai o activitate care să te liniştească!

Fecioară – Este o zi prielnică în care să te ocupi de hobby-urile tale şi de pasiunile pe care le ai. Poţi implica în aceste activităţi şi persoana iubită sau copiii, mai mult ca sigur veţi petrece timp de calitate împreună! Învată-i pe cei dragi despre ceea ce îţi face plăcere cu adevărat, iar ei îţi vor oferi sugestii noi, creative şi interesante. Poate fi un schimb de impresii şi informaţii foarte util!

Balanţă – Luna plina de astăzi activează casa căminului, a familei şi a casei în general. Este cel mai bun moment în care să te reconectezi cu cei dragi, în care apropiaţii să îţi fie alături şi în care să reuniţi legăturile. Poţi organiza o cină la care să participaţi toţi, în care să predomine afectivitatea, armonia şi emoţiile pozitive. Discutaţi, luaţi decizii împreună şi simţiţi legătura ce vă uneşte!

Scorpion – Poţi primi astăzi nişte veşti importante, pe care le aşteptai de ceva timp. Răspunde pozitiv invitaţiilor ce ţi se fac astăzi şi vei ieşi învingător în orice situaţie. Discuţiile pe care le ai pot conduce către nişte decizii foarte valoroase pentru viitorul tău, aşa că nu ezita să comunici şi să împărtăşeşti cu cei din jur ceea ce gândeşti! Ascultă la rândul tău ceea ce ţi se comunică!

Săgetător – Cineva te poate presa să iei măsuri radicale, să schimbi total raporturile atât cu cei de acasă, cât şi cu cei din sfera ta socială. Decide matur! Este necesar să fii încrezător în pregătirea ta, dar şi în filosofia ta de viaţă fiindcă în tine găseşti resursele de a face faţă cu brio responsabilităţilor. Sănătatea este un domeniu căruia e recomandat să-i dedici o atenţie crescută.

Capricorn – Astăzi poţi simţi un puternic impuls de a-ţi reorganiza resursele personale, dar şi pe cele provenite de la alte persoane apropiate cu scopul de a materializa un vis. Este bine să nu rămâi rigid referitor la convingerile tale personale deoarece este posibil să conştientizezi cauze aparent ascunse ale unor situaţii ce privesc trecutul tău. Acordă mai multă atenţie partenerului de viaţă!

Vărsător – Astăzi ar trebui să te ocupi în mod special de propria persoană, acordând mai multă atenţie stării tale de bine. Nu te preocupa de ce spun sau vor alţii. Lasă-ţi timp să-ti clarifici gândurile, eventual apelând la tehnici de relaxare, ca apoi să analizezi realist care sunt limitele până unde poti merge. Relaţia cu persoana iubită te multumeşte din ce în ce mai mult, aşa că nu ezita să petreceţi seara împreună şi să îţi destăinui sentimentele!

Peşti – Dacă nu te lansezi în acţiuni speculative şi nu-ţi faci planuri exagerate de viitor, poţi reduce riscul unor surprize nu tocmai bune care implica propriile finanţe. Ziua ar fi potrivită petrecerii unor momente plăcute alături de prieteni, ieşind in oraş, savurând o mâncare bună într-o ambianţă placută. Ziua ar fi potrivită petrecerii unor momente plăcute alături de prieteni, ieşind în oraş, savurând o mâncare bună într-o ambianţă plăcută.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...