Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 IULIE. Balanţele pot întâlni obstacole care…

HOROSCOP 23 IULIE. Balanţele pot întâlni obstacole care…

De: Cancan 23/07/2016 | 08:52
HOROSCOP 23 IULIE. Balanţele pot întâlni obstacole care...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă este sâmbătă, este posibil să apară unele sarcini ce se cer îndeplinite în sfera serviciului. Rezervă-ţi prima parte a zilei pentru a definitiva ceea ce ţi se cere, după care petrece-ţi ziua alături de familie şi cei dragi. Nu te grăbi şi nu sări peste toţi paşii necesari, deoarece poţi comite unele erori care te vor costa mai mult timp pierdut în viitorul apropiat!

Taur – Fii cu băgare de seamă astăzi la felul în care îţi comunici părerile, deoarece este posibil să nu fii înţeles în totalitate de cei din jur sau vorbele să îţi fie interpretate eronat. Deşi vorbiţi despre acelaşi lucru, interlocutorii tăi pot avea o viziune complet opusă. Nu te enerva, fii diplomat şi explică-ţi punctul de vedere cu tact şi înţelegere pentru a nu isca o ceartă sau o tensiune inutilă.

Gemeni – Astăzi trebuie să te împarţi între familie, persoana iubită şi responsabilităţile de la locul de muncă, care încă te mai apasă sau încă nu sunt definitivate în totalitate. Fii cu băgare de seamă la planurile pe care ţi le faci, este posibil să apară anumite situaţii pe care nu le-ai luat în calcul şi care îţi pot da peste cap întregul program! Dacă decizi să pleci la drum, vei petrece clipe minunate alături de cei care te însoţesc!

Rac – Nu eşti în cea mai bună stare emoţională, iar asta se datorează unor conflicte ce ardeau mocnit până în prezent şi care acum revin în actualitate cu mult mai multă putere! Este indicat să te detaşezi, să nu iei totul personal şi să gândeşti raţional tot ceea ce ţi se întâmplă! Este posibil să te înşeli sau să nu priveşti corect o situaţie ce are legătură cu partenerul de viaţă! Pune-te şi în locul lui!

Leu – Deşi pari să fii într-o forma de zile mari şi ai multă energie, ia în seamă problemele de sănătate cu care te-ai mai confruntat până în prezent! Este posibil ca unele excese alimentare sau unele vicii să îţi pericliteze starea de bine, deci nu abuza de ele! Atenţie la banii pe care eşti dispus să îi cheltui acum deoarece poţi fi păcălit sau amăgit de a da mai mult decât este cazul sau decât se merită!

Fecioară – Este posibil ca astăzi să îţi dai seama de adevărata faţă a unui apropiat sau să rupi o legătură cu un prieten. Gândeşte-te că tot raul este spre bine şi ca totul se întâmplă cu un motiv. Poate a venit timpul ca cei care şi-au avut rostul la timpul lor să rămână în trecut, iar cei care vor ajuta la evoluţia ta viitoare să se apropie mai mult de acum înainte! Nu te agăţa de persoane cu care nu mai împărtăşeşti aceleaşi valori!

Balanţă – Astăzi poţi avea parte de unele impedimente care te afectează emoţional mai mult decât ai crezut! Statutul social sau reputaţia îţi pot fi afectate. Totuşi, dacă îţi păstrezi calmul şi priveşti totul în amănunt, ignorând imaginea de ansamblu, este posibil să depăşeşti totul cu bine! Nu te lăsa amăgit şi nu lua în seamă provocările ce vin din partea colegilor de la locul de muncă!

Scorpion – Astăzi îţi doreşti să te gândeşti mai mult la tine şi să faci ceea ce îţi place, iar pentru asta eşti dispus chiar să cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul. Atenţie la relaţia cu persoana iubită, este posibil să se supere din cauza acţiunilor tale sau să provoace o ceartă. Menţine-ţi punctul de vedere, dar ia în seamă şi avertismentele sau nemulţumirile pe care ţi le comunică!

Săgetător – Este posibil ca o situaţie să ţi se pară mult mai dificilă decât este în realitate, iar ca atare, să te complici încercând să o rezolvi. Priveşte cu luciditate ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu pleca urechea la vorbele provocatoare aruncate de cineva care nu îşi doreşte decât să te enerveze! Cel mai indicat este să amâni pe altă dată deciziile importante sau planurile cu durabilitate în timp!

Capricorn – Nu arunca cuvinte în van, nu face promisiuni de care nu te poţi ţine şi nu vorbi mai mult decât trebuie deoarece este posibil să intri în nişte încurcături! Cei din jur şi-au pus o bază în tine şi ştiu că eşti un om responsabil, aşa că nu le trăda încrederea! Atenţie şi la relaţia cu un partener sau un colaborator, astăzi s-ar putea destrăma sau ar putea să se schimbe într-un fel pe care nu ţi l-ai dorit!

Vărsător – Deşi eşti o fire foarte sociabilă şi îţi face plăcere să fii înconjurat de prieteni, astăzi este posibil să fii mult mai retras ca de obicei şi să nu ai chef de întâlniri! Rezervă-ţi câteva momente numai pentru tine, odihneşte-te şi realxează-te printr-o activitate care îţi face plăcere, iar starea de spirit îşi va reveni la cotele cu care eşti obişnuit! Partenerul de viaţă poate fi nemulţumit de o anumită atitudine.

Peşti – Depăşeşte-ţi temerile şi implică-te în activităţi pe care îţi doreai de mult timp să le faci, dar îţi lipsea curajul. Este un moment bun în care să ai încredere în tine şi să le arăţi celor din jur ceea ce poţi. Lasă-te purtat de oportunităţile ce îţi apar în cale şi nu vei regreta! Poţi primi unele indicaţii sau veşti de la copii sau de la persoane mult mai tinere decât tine, dar de la care ai ce învăţa!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...