Acasă » Exclusiv » I-a dat cu flit lui Jean de la Craiova! După ce l-a ”desenat” pe Mutu, iar Hagi și Ilie Năstase sunt în vizor

I-a dat cu flit lui Jean de la Craiova! După ce l-a ”desenat” pe Mutu, iar Hagi și Ilie Năstase sunt în vizor

De: Diana MăcicăSabin Tudor 22/04/2023 | 23:40

Noua ediție a emisiunii CANCAN EXCLUSIV vine la pachet cu o serie de dezvăluiri făcute de Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai prolifici jurnaliști din istoria României. Actualmente moderatorul celui mai ascultat matinal de radio autohton, fostul component al echipei de la Neatza este și un scriitor de toată isprava. Cea mai recentă operă a acestuia este cartea lui Adrian Mutu, „Revenirea din infern”. Invitatul interviului divulgă detalii impresionante despre munca alături de „Briliant”, însă vorbește deschis și despre celelalte propuneri de redactare a unor biografii.

Jean de la Craiova pare a fi unul dintre cei mai aprigi susținători ai artei lui Cătălin Oprișan. Cântărețul i-a propus jurnalistului să-i scrie cartea, însă a fost refuzat. Gheorghe Hagi și Ilie Năstase sunt alte două nume grele de pe lista lui Oprișan, care așteaptă confirmare pentru demararea procesului de elaborare a unor compoziții literare.

( NU RATA: DE CE NU A MAI AJUNS CĂTĂLIN OPRIȘAN LA KANAL D2. CARE SUNT MOTIVELE SECRETE ALE UNOR NEGOCIERI EȘUATE )

Cătălin Oprișan este invitatul săptămânii în emisiunea CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

Cătălin Oprișan face mărturisiri despre colaborarea cu Adrian Mutu: ” Am discutat de la început că nu vorbim despre gagici!”

CANCAN EXCLUSIV: Tu ai participat la redactarea cărții „Briliantului”, domnul Adrian Mutu, care s-a „întors din infern”. Cum a fost experiența de lucru cu el?

Cătălin Oprișan: Am primit oferta asta de la editură și am tremurat un pic. Pentru că știam că Adi este un tip mai închis în el, n-are nicio legătură cu ceea ce știm noi. Adi, dacă devoalez ceva, să nu te superi! E un tip senzațional atâta vreme cât ajungi să-l înțelegi. Asta înseamnă zeci de ore de reportofon atârnat de gât, lăsat să vorbească ce vrea el, tu pui doar întrebările. Te duci acasă, completezi și așa mai departe. Mergi după el în cantonament, dormi cu el în cameră, în cantonamentul Rapidului.

Mergi cu el la restaurant, pe terasă, în timp ce are grijă de copilaș, că și el e tătic. Mergi, vorbești cu părinții lui ca să depeni amintiri, te duci după el la antrenamente, că asta faci. Și începi să descoperi un cu totul alt om. Unul este Mutu, cel pe care l-am văzut pe stadioane, chiar și antrenorul, unul este Adi Mutu cu care stai de vorbă. E un om care a înțeles că a greșit. Omul a zis așa «am avut o carieră uriașă, aș fi putut fi mai interesant, mai exemplu pentru ceilalți, dar făcut niște greșeli»!

CANCAN EXCLUSIV: Au existat subiecte despre care Adi Mutu nu a vrut să vorbească?

Cătălin Oprișan: Da, am discutat de la început că nu vorbim despre gagici, despre relații extrafamilie. Discutăm despre cele trei căsnicii, discutăm despre copii, mi-a povestit cum a cerut-o pe ultima soție, ce fac copiii, cum vorbește cu ei, ce-i cu Mario, ce se întâmplă. Am stat cu Tiago pe terasa blocului la piscină, i-am dat să mănânce.

( CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI LA PODCASTUL LUI ADRIAN ENACHE! DESPRE ANDREI DUBAN: ”A FOST ȘOIM AL PATRIEI PÂNĂ LA 19 ANI. AVEA ȘI STRUCTURA DE AMANT GRAVID!” )

Cătălin Oprișan a abordat mai multe subiecte de interes, printre care și cel al colaborării cu Adrian Mutu pentru cartea acestuia (Foto: captură video)

Confidentul lui Adrian Mutu dezvăluie culisele „infernului” prin care a trecut „Briliantul”

CANCAN EXCLUSIV: Dacă nu ar fi existat o viață extrasportivă deficitară, în cazul lui, crezi că ar fi fost mai mare decât Hagi?

Cătălin Oprișan: Mai mare decât Hagi nu știu, dar eu spun doar atât. Are 102 goluri în Serie A. În condițiile în care echipa nu era Juventus, Inter sau Milan, să te ajute. Tu ai jucat la Fiorentina, pe care tu ai crescut-o. El a spus că e nevoie de mai multe lucruri, dar cele mai importante sunt familia, pe care el nu a mai avut-o, pentru că începuse procesul de divorț și nu își mai vedea copilul.

A zis «nu știți ce înseamnă la 20 și ceva de ani să ai bani, să ai tot, Lamborghini, Aston Martin și să n-ai copilul și soția». Doi la mână, un psiholog. A zis că momentul de cumpănă, când lumea e a ta, gagicile îți cad la picioare, ai tot, îți trebuie un psiholog.

CANCAN EXCLUSIV: Și pentru că ești bărbat, care dintre fostele soții ale lui Adi Mutu ți se pare cea mai frumoasă?

Cătălin Oprișan: Cu scuzele de rigoare o dau la o parte pe Alexandra, deci Consuelo și Sandra. Și Moran Atias extra.

CANCAN EXCLUSIV: Cu finanțele cum a fost în acest proiect?

Cătălin Oprișan: Te înțelegi cu editura și ți se dă un preț. Tu, dacă ești de-acord cu banii ăia, dai drumul la carte. Dacă vrei, poți să mergi mai departe și din încasări. Am mai fi avut nevoie de timp, dar venea meciul de retragere, cel de la Cluj, se comprima timpul și ești un pic pe grabă. E o carte bună, ca să iasă o carte perfectă aș mai fi avut nevoie de două săptămâni.

Cătălin Oprișan susține că are mai multe oferte de redactare a unor biografii celebre (Foto: Instagram)

Cătălin Oprișan l-a refuzat pe Jean de la Craiova, dar rămâne în discuții pentru realizarea cărții lui Hagi

CANCAN EXCLUSIV: Au mai existat propuneri și din partea altor sportivi sau a altor persoane publice? 

Cătălin Oprișan: Da, dar n-o să vă vină să credeți de la cine – Jenuț de la Craiova. Jeane, te iubesc! Am zis că un om nu poate scrie chiar atât. O să ajung ca în bancul «ai scris mai multe cărți decât ai citit». Am debutat cu cartea de istorie a Stelei, este cel mai bine vândută carte din istoria României, din 2008, peste DEX. După care am scris cartea de istorie a Echipei Naționale de Fotbal a României, pentru că anul trecut s-au împlinit 100 de ani. După care am zis că trebuie să ne mai oprim puțin.

CANCAN EXCLUSIV: Și dacă îți propune Hagi acum?

Cătălin Oprișan: Am avut două oferte – Hagi și Ilie Năstase. Și vedem ce se mai întâmplă. Am mai avut Helmut Duckadam, cu care am dormit în pat la Sevilla, la 15 ani de la reeditarea finalei, a fost cel mai important eveniment din viața mea. A fost ofertă concretă, tot concretă a fost și de la Marcel Răducanu, Jenuț de la Craiova. Și în discuții este Hagi.

( ACCESEAZĂ ȘI: CĂTĂLIN OPRIȘAN, DEZVĂLUIRI DESPRE PERIOADA ÎN CARE ADRIAN MUTU JUCA LA CHELSEA: ”NU PUTEA SĂ-ȘI VADĂ COPILUL ȘI SOȚIA. A COMIS-O!”. CE A POVESTIT ÎN PODCASTUL LUI MIHAI MORAR )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...