I-a fost redusa pedeapsa unuia dintre cei mai sangerosi criminali romani in serie. “Vanatorul de oameni” a ucis sase persoane

Publicat: 17/04/2014 | 00:44
I-a fost redusa pedeapsa unuia dintre cei mai sangerosi criminali romani in serie. “Vanatorul de oameni” a ucis sase persoane

Marius Csamapr a fost condamnat la sfarsitul anilor ’90 la inchisoare pe viata dupa ce a ucis cu sange rece sase oameni. Criminalul a povestit in decursul timpului, cu lux de amanunte, cum s-au petrecut lucrurile.

“Vanatorul de oameni” a fost condamnat insa si la 20 de ani de inchisoare intr-un dosar de talharie, iar recent judecatorii i-au redus aceasta pedeapsa la 18 ani. Interesant este insa ca Marius Csampar nu a executat vreo zi din acaesta pedeapsa, si asta pentru ca nu a fost arestat in cauza, avand in vedere ca primise mandat pentru crimele comise.

foto:cugetliber.ro
foto:cugetliber.ro

“Constata ca petentul nu a fost arestat in cauza, si nici nu a inceput executarea pedepsei”, au stabilit judecatorii.
Insa, avand in vedere ca “Vanatorul de oameni” este condamnat pe viata in dosarul de omor, nu-l ajuta foarte mult faptul ca i-au fost luati doi ani din pedeapsa. Este posibil ca Csampar sa ceara contopirea pedepselor, avand in vedere ca poate solicita sa fie eliberat conditionat la un moment dat.

 

CITESTE SI…Ironia sortii! Ce au decis judecatorii in cazul asasinului de la Perla!

CITESTE SI…Casa in care a fost ucisa fiica viceprimarului din Eforie, scoasa la vanzare!

Crime in serie

csampar

Csampar a comis sase crime oribile si a fost condamnat pe viata. Prima victima a fost o femeie. Asa a inceput lungul sir al crimelor, in decembrie ‘93. Cateva luni mai tarziu, a ucis un barbat care nu a vrut sa-i dea bani. A urmat un prieten care voia sa-l toarne.
Deja nu ma mai gandeam sa-l bat si sa-l las in pace, pentru ca-l bateai si tot la politie ajungeai”, spunea asasinul in urma cu ceva timp.
Corpul l-a aruncat intr-un canal, iar capul intr-un lac. A patra victima a fost tot un prieten, pe care il suspecta ca vrea sa-i traga teapa. Apoi, victima i-a cazut fosta gazda, iar ultimul vizat, un prieten de talharii. (B.G.)
 

Citește și...