Iata dovada! Augusta Lazarov are o relatie extrem de apropiata cu „Burlacul”. Vizita de cinci ore in apartamentul lui Draghia

Publicat: 27/02/2012 | 00:00
Zvonurile ca Vladimir Draghia si Augusta Lazarov ar fi protagonistii unei idile ascunse incep sa prinda contur. Dupa ce revista Ciao! a publicat informatia-bomba, potrivit careia tanarul se lauda pe holurile postului Antena 1 ca ar fi primul barbat din viata Augustei, dupa decesul lui Lazarov, iata ca apar si dovezile. O filmare incendiara primita pe adresa pont@cancan.ro confirma ca acestia au o relatie extrem de apropiata, ei petrecand cinci ore impreuna, intr-o seara de duminica, in apartamentul lui Draghia.

Vladimir Draghia (25 de ani) a cunoscut o ascensiune profesionala fulminanta in cadrul departamentului de divertisment de la Antena 1, coordonat de catre Augusta Lazarov (36 de ani). Dupa un rol secundar in „Vocea inimii”, tanarul a obtinut unul principal in „Narcisa Salbatica”, iar propulsarea lui ca protagonist al show-ului „Burlacul” a ridicat foarte multe semne de intrebare, mai ales ca favorit era Andrei Iordache, presupusul fiu al lui Catalin Botezatu. Toate aceste nedumeriri si-au cam gasit raspunsul dupa ce revista Ciao! a publicat informatia potrivit careia Draghia si Augusta ar avea o relatie intima, despre care el insusi le-a povestit, laudativ, colegilor din trust. Si iata ca tanarul nu merita sa fie banuit de mitomanie. Reporterii CANCAN au intrat in posesia unui filmulet incendiar, care adevereste zvonurile potrivit carora cei doi sunt extrem de apropiati, asta in caz ca Augusta nu obisnuieste sa discute afaceri sau chestiuni profesionale la domiciliul angajatilor sai. Pe data de 22 ianuarie, cu doar o zi inainte de inceperea filmarilor pentru emisiunea „Burlacul”, Draghia a ajuns la apartamentul lui de pe strada Paris, in jurul orei 17.30, asta dupa ce a trecut prin Piata Dorobanti, pentru o sesiune scurta de cumparaturi. La ora 18.20 a venit si Augusta, care a intrat rapid in aceeasi scara fara a avea nevoie de vreo indicatie telefonica. Surpriza, 20 de minute mai tarziu, luminile s-au stins in apartamentul tanarului. La ora 19.24 becurile s-au reaprins, dar numai pentru cateva minute, apoi acestea au fost din nou stinse, pana tarziu in noapte, respectiv pana la ora 23.21. Extrem de nonsalant, Vladimir s-a afisat din nou in fata geamului si, potrivit unor imagini clare, nu s-a sfiit sa se incheie la camasa in bataia luminii de apartament. La scurt timp, Augusta a iesit din scara, a mers in pas grabit pana la masina, plecand fericita din fata blocului in care locuieste subalternul sau. Ciao! le-a deconspirat idila Detaliile incendiare despre presupusa idila dintre Vladimir Draghia si Augusta Lazarov au fost facute publice in numarul existent pe piata al revistei Ciao! Totul a rasuflat chiar din gura tanarului, care s-a laudat in fata colegilor ca este primul barbat din viata Augustei, dupa decesul lui Valeriu Lazarov, si ca aceasta s-ar fi indragostit nebuneste de el, astfel incat o are la degetul mic. Se pare ca s-au cunoscut chiar la locul de munca si ca au devenit foarte apropiati la sfarsitul anului trecut.

Citește și...