Iese mereu in evidenta! Versace a inceput sezonul in forta! “Spaima fitelor” a facut senzatie la mare, cand a aparut incaltat a

Publicat: 06/05/2014 | 12:10

Afiseaza opulenta, sta doar la mesele din zona VIP ale localurilor de fite, se imbraca cu haine de firma, insa nu are deloc succes in randul domnisoarelor. Andrei Versace si-a incercat norocul pe Litoralm, insa fara niciun rezultat.

La finele saptamanii trecute, Andrei Versace a luat drumul statiunii Mamaia pentru a se distra cot la cot cu mondenii Capitalei. Asa cum a obisnuit si de aceasta data, tanarul a fost prezent la mesele din zonele cele mai bune ale discotecilor si s-a invartit printre zeci de domnisoare aratoase si aparent disponibile.

Euforic, Versace nu a tinut cont de vremea de afara, asa ca a plecat in papuci de plaja
Euforic, Versace nu a tinut cont de vremea de afara, asa ca a plecat in papuci de plaja

Niciuna nu s-a lasat cucerita

Desi majoritatea tinerilor care au venit sa se distreze la malul marii au avut companie, nu acelasi lucru se poate spune si despre Versace. Tanarul a incercat pe cat posibil sa se faca remarcat, insa nicio domnisoara nu s-a lasat ispitita. Ba chiar vazand ca niciuna nu pica in plasa, a scos si aresenalul greu, gentilomania, insa fara rezultat.

versace

CANCAN.ro l-a fotografiat in momentul in care, zgribulit de frig, din cauza faptului ca a vrut sa forteze vara si a stat toata ziua in slapi de plaja, tanarul s-a oferit sa o conduca pe o domnisoata pana la masina. Fata parea euforica si pusa pe distractie, insa se pare ca l-a folosit pe Andrei doar pentru a ajunge in siguranta acasa.

Cand toata lumea credea ca tanarul s-a combinat in final, de fapt o conducea pe fata pana la masina
Cand toata lumea credea ca tanarul s-a combinat in final, de fapt o conducea pe fata pana la masina

Versace, spaima litoralului

Drept dovada ca gestul lui nu a fost deloc apreciat de tanara, Versace si-a petrecut toate serile in compania prietenilor sai. Tanarul a facut turul localurilor din statiunea Mamaia, insa niciodata la bratul vreunei domnisoare.

In nicio seara Andrei nu a reusit sa se lipeasca de nicio domnisoara
In nicio seara Andrei nu a reusit sa se lipeasca de nicio domnisoara

Cu toate ca cei mai multi tineri erau pusi pe distractie si era imposibil ca in cele patru zile de stat la mare sa nu se cupleze cu cineva, de Andrei nu s-a lipit nimeni, in mod curios. Astfel ca barbatul s-a ales si cu denumirea de „Versace, spaima litoralului”.

CITESTE SI:

Interviu fabulos cu cea mai noua specie de baiat de Dorobanti: “Viata lui Andrei Versace inseamna lux, stil si rafinament”

Ultima aroganta a lui Andrei Versace! A incalecat pe-o sa si…

versace

Pozeaza in „baiat de bani gata”

Versace a incercat, de-a lungul timpului, sa tina pasul cu ceilalti mondeni ai Capitalei. Desi nu are resursele financiare potrivite, tanarul pozeaza drept un „baiat de bani gata” si incearca pe cat posibil sa se mentina la nivelul celor cu care obisnuieste sa iasa. Din pacate pentru el, tinerele din ziua de azi sunt greu de pacalit, asa ca niciuna nu pare sa-i cada in plasa.

 

D.M.

 

Citește și...