Ii recunosti!? In acest moment sunt cei mai periculosi frati din Romania

Publicat: 25/03/2015 | 00:01

Andrei si Bogdan Stoica sunt printre cei mai puternici luptatori romani ai momentului. Cei doi frati fac legea in ring si nu au de gand sa se opreasca prea curand.

Sunt cei mai periculosi frati din Romania, se antreneaza non-stop de foarte multi ani si se mandresc cu titlurile castigate. Cine ar fi ghicit vreodata ca acesti doi copii aveau sa ridice deasupra capului cele mai pretioase trofee din kickbox? Andrei si Bogdan au crezut insa in visul lor si s-au antrenat impreuna, fiind si parteneri de sparring.

stoica

In 2014, Andrei Stoica a fost numit “Luptatorul anului”dupa ce a devenit singurul roman detinator al titlului mondial Superkombat. Bogdan Stoica este dublu campion national de Wushu si cel mai tanar luptator care a reusit sa castige un titlu Superkombat.

stoica

Ambii luptatori au inceput anul 2015 in forta si au castigat meciurile din gala SUPERKOMBAT World Grand Prix, de la Ploiesti. Ambii luptatori sunt pregatiti de Alin Panaite la Respect Gym.

CITESTE SI

Sebastian Ciobanu are sansa sa il razbune pe Daniel Ghita! Va lupta in Dubai cu Gokhan Saki!

O speranta pentru copiii bolnavi de cancer
Andrei Stoica alaturi de colegul sau Benny Adegbuyi, fotbalistul Alex Maxim, Belodedici si Vladouiu i-au vizitat pe cei 90 de copii bolnavi de cancer care sunt internati la Institutul Clinic Fundeni. Vizita a facut parte din Campania #SelfieForLife prin intermediul careia se strang donatii pentru ajutarea copiilor bolnavi de aceasta boala.

stoica

“Astazi am venit in ajutorul copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Clinic Fundeni. Multumesc asociatiei Fight for Life pentru aceasta oportunitate!”, a spus Andrei Stoica.

D.C.

 

Citește și...