Iker Casillas a suferit o contuzie la coaste, la meciul cu Galatasaray! Fotbalistul s-a ciocnit cu coechipierul său Sergio Ramos

Publicat: 18/09/2013 | 15:36
Iker Casillas a suferit o contuzie la coaste, la meciul cu Galatasaray! Fotbalistul s-a ciocnit cu coechipierul său Sergio Ramos

Portarul echipei Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Iker Casillas, a suferit o contuzie la coaste în meciul de marţi, cu Galatasaray, din Liga Campionilor, a anunţat clubul madrilen.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani s-a ciocnit cu coechipierul său Sergio Ramos şi a fost înlocuit în minutul 15 al partidei de la Istanbul.

„După examenele medicale efectuate la Spitalul Sanitas La Moraleja, a fost disgnosticată o contuzie costală stânga”, a precizat gruparea madrilenă, pe site-ul său oficial, citat de Mediafax.

Campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei, Casillas şi-a pierdut locul de titular în mandatul lui Jose Mourinho, fiindu-i preferat Diego Lopez.

În acest sezon, noul antrenor al Realului, Carlo Ancelotti a continuat şi el să-l titularizeze pe Diego Lopez în Primera Division. Însă în Liga Campionilor, Ancelotti l-a folosit pe Casillas din primul minut în partida de marţi.

Echipa spaniolă Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 6-1, formaţia turcă Galatasaray Istanbul, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor.

G.C.