Îl mai ții minte pe ”Perversu’ de pe Târgu Ocna”?! S-a împăcat cu soția de care divorțase și…

Publicat: 01/09/2018 | 22:06

Sorin Ion a devenit cunoscut pentru milioane de români după o înregistrare cu el, de acum opt ani, în care povestea cum i-a ”julit” cumnatul antebrațul. Viața bucureșteanului s-a schimbat la 180 de grade după ce a devenit cunoscut, dar a avut și multe de pierdut… inclusiv pe soția lui. Iată că, între timp, ”perversul”  a reușit s-o înduplece însă ca să se întoarcă la el. (Console si accesorii gaming)

Perversul de pe Targu Ocna este un personaj mioritic, extrem de amuzant, care a ajuns în atenția publicului după ce a dat un interviu în urma unui scandal de cartier.

Expresiile care l-au făcut celebru atunci au rămas în actualitate:  „mi-au dat de m-au julit”, “doi indivizi m-au apostat cu o bâtă” sau “ori suntem golani, ori nu mai suntem”.  (Super oferte la accesorii gaming)

Celebritatea i-a adus și beneficii, obținând inclusiv o colaborare într-o reclamă, dar a avut și de pierdut. După ce a ajuns cunoscut, Sorin Ion a fost părăsit de soția Valeria, alături de care are trei copii. Nu a fost mereu roz între cei doi, dar păreau că trec ușor peste neajunsuri.

“Nu are el bani să-mi facă cadouri, dar când ne aniversăm relaţia îmi aduce câte o floare la mizeul nopţii ca să mă surprindă”, declara Valeria în 2014 pentru CANCAN.ro (întreaga poveste o puteţi citi în exclusivitate AICI). 

Tot ea a fost cea care a pus punct căsniciei, doar că ”perversul” nu s-a lăsat cu una-cu două. A încercat mult timp s-o convingă să se întoarcă la el, mai ales că murea și de dorul copiilor, iar într-un final Valeria a cedat.

Cei doi s-au împăcat și nu doar că locuiesc din nou împreună, ci au reușit să se mute inclusiv în casă nouă. Socrul ”perversului” i-a făcut cadou fiicei sale un apartament, locuință în care se vor muta toți cinci.

Citește și „PERVERSIUNILE” CU CARE PERVERSUL DE PE TARGU OCNA SI-A „APOSTAT” NEVASTA IN 3.600 DE SECUNDE! S-A DUS LA EA SI… 

Acum, Sorin a devenit nu doar atent din cale-afară cu soția lui, dar și foarte posesiv. Reacționează foarte virulent pe Facebook atunci când vreun bărbat îi lasă comentarii apreciative Valeriei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...