Il mai tineti minte pe castigatorul primei editii a emisiunii X Factor? Iata ce face acum Tudor Turcu!

Publicat: 31/10/2014 | 00:06
Il mai tineti minte pe castigatorul primei editii a emisiunii X Factor? Iata ce face acum Tudor Turcu!

Tudor Turcu a devenit cunoscut dupa ce a castigat un concurs muzical, sub indrumarea lui Cheloo. Desi artistul a fost deseori comparat cu Bon Jovi datorita aspectului, se pare ca inima lui bate pentru Marilyn Manson.

Cantaretul Tudor Turcu este o prezenta destul de rara pe la evenimente, insa atunci cand o face, socheaza de-a dreptul. De curand, Tudor a incercat sa intre in pielea idolului sau Marilyn Manson si a reusit sa-l imite perfect.

Desi il idolatrizeaza pe Bon Jovi, Tudor s-a deghizat in Marilyn Manson
Desi il idolatrizeaza pe Bon Jovi, Tudor s-a deghizat in Marilyn Manson

A fost de nerecunoscut

Profitand de faptul ca a fost invitat la o petrecere de Halloween, Tudor s-a deghizat in artistul lui de suflet, in Marilyn Manson. Barbatul s-a machiat si s-a imbracat asemenea excentricului personaj, reusind sa atraga toate privirile. In momentul in care si-a facut aparitia, foarte putina lume l-a recunoscut sub stratul de machiaj, insa cel mai grav este ca, si dupa ce s-a prezentat, tot au existat voci care si-au pus intrebarea si au incercat sa-si aminteasca de numele Tudor Turcu. Desi a castigat un concurs muzical, cantaretul nu a cunoscut celebritatea asemenea unor altori concurenti.

CITESTE SI:

I-a stat inima! Tudor Turcu a avut parte de surpriza vietii lui! Vezi ce femeie l-a adus la un pas de infarct

Stefan Stan, Naomy si Tudor Turcu stau cu sufletul la gura! Azi se decide soarta Eurovision! Vezi ce spun despre asta

Cantaretul este de nerecunoscut
Cantaretul este de nerecunoscut

Si-a gasit sora vitrega pe Facebook

Castigatorul de la X Factor nu are un succes rasunator in ceea ce priveste cariera muzicala, insa se poate lauda cu adevarate povesti de viata. Tudor Turcu si-a regasit sora vitrega pe site-urile de siocializare dupa mai bine de 25 de ani. Cei doi s-au vazut o singura data, cand erau copii, atunci cand tatal artistului i-a prezentat-o pe sora lui. Pentru ca Teodora, sora vitrega nu se afla in tara, ci locuieste in Grecia, cei doi au tinut legatura cu ajutorul site-urilor de socializare si s-au revazut dupa un sfer de secol.

D.M.