Il mai tineti minte pe Robo de la „Romanii au talent”? A dansat langa Loredana si s-a imbogatit. Afla cum

Publicat: 26/11/2013 | 00:29
Il mai tineti minte pe Robo de la „Romanii au talent”? A dansat langa Loredana si s-a imbogatit. Afla cum

In urma cu doi ani, a cucerit publicul cu miscarile sale de freestyle, iar, acum, Robo se poate considera un om implinit. A colaborat cu Loredana pentru show-ul divei de la Sala Palatului, iar spectacolele se tin lant.

Robo s-a facut remarcat in primul sezon al concursului „Romanii au Talent”, unde a impresionat atat juriul, cat si publicul cu miscarile sale rupte parca din filmele SF, cu roboti.

Din pacate, trupa sa DFC (Dance Fiction Crew) nu a ajuns in finala, dar impactul pe care dansatorul l-a avut asupra juriului a fost unul destul de mare. Mihai Petre i-a felicitat de fiecare data cand au urcat pe scena, iar Andi Moisescu a fost de acord cu colegul lui din juriu.

Cristian Novac a devenit cunoscut in sezonul 1 de la
Cristian Novac a devenit cunoscut in sezonul 1 de la „Romanii au talent”

Acum, la mai bine de doi ani de la concurs, Robo poate spune ca si-a gasit drumul. Weekendul care tocmai a trecut, tanarul a urcat pe scena Salii Palatului, alaturi de Loredana. Miscarile lui au fost foarte apreciate de fanii artistei, care l-au aplaudat minute in sir.

Robo a impresionat publicul cu miscarile sale, alaturi de Loredana
Robo a impresionat publicul cu miscarile sale, alaturi de Loredana

In plus, Robo a marturisit pentru CANCAN.ro ca nu se poate plange de lipsa spectacolelor si ca, din pacate, nu isi poate permite sa contracteze mai multe, din cauza programului.

„Dupa concurs am evoluat spiritual. Am cunoscut multe persoane care fac acelasi lucru ca si mine. Doi ani am stat putin in umbra pentru ca am lucrat la un spectacol foarte complex. Contine multe iluzii optice, coregrafii, e mult de munca. In rest, dansez la evenimente private, dar si la nunti si botezuri. In momentul de fata sunt foarte cautat si nu prea pot face fata cererii”, a declarat acesta.

Robo a stat de vorba cu reporterul CANCAN.ro
Robo a stat de vorba cu reporterul CANCAN.ro

Conform apropiatilor sai, Robo castiga acum la un singur eveniment intreg salariul pe care il avea inainte lunar, in perioada in care a lucrat ca electronist, adica aproximativ 4-500 de euro. Dupa ce a devenit celebru, acesta a ajuns sa castige poate si de zece ori mai mult decat inainte, intr-o singura luna.

Loredana i-a oferit lui Robo ocazia de a dansa alaturi de ea in spectacolul
Loredana i-a oferit lui Robo ocazia de a dansa alaturi de ea in spectacolul „Magic” de la Sala Palatului

„Financiar o duc foarte bine. Sunt si coregraf, am deschis si niste cursuri de dans. E suficient sa avem zece spectacole pe luna. Din punct de vedere financiar, mi-e foarte bine. Eu am lucrat ca electronist tehnician, iar acum castig de mult mai multe ori decat acolo”, a spus acesta.

Aiana Dinu

 

Citește și...