Ilinca Vandici “bifeaza” mutarea incepului de an in televiziune Va prezenta un super-matinal!

Publicat: 08/01/2016 | 23:28
Ilinca Vandici “bifeaza” mutarea incepului de an in televiziune Va prezenta un super-matinal!

Ilinca Vandici are anul garantat la tv, caci oficialii turci vor sa o readuca pe micile ecrane cu o emisiune noua. Formatul este o surpriza pana si pentru prezentatoare!

Ilinca Vandici s-a facut cunoscuta pe piata ca o persoana discreta cand vine vorba de viata personala si s-a ferit cat a putut de mult de scandaluri. Din acest motiv, vedeta TV a primit mereu oferte de munca, iar colaborarea cu Kanal D i-a adus multe beneficii, chiar daca emisiunea pe care o prezenta a fost trasa pe linie moarta.

CANCAN.ro a aflat ca Ilinca Vandici este in discutii cu sefii turci, iar acestia pregatesc un matinal pentru moderatoarea TV. Oficialii Kanal D spera ca noua emisiune sa rupa gura targului si sa aiba audienta mai mare decat cea pe care o faceau Paula Chirila si Cristina Cioran. „Ilinca este o persoana care poate face fata si unei emisiuni live, asa ca pentru ea nu ar fi o problema. Oficialii din Kanal D vor sa-i dea un matinal, cred ca i se va potrivi de minune acest format.”, au declarat surse apropiate, pentru CANCAN.ro

 

Ilinca Vandici

——————————————————————————————

Citeste si:

Ilinca Vandici vrea sa slabeasca! Vezi ce face satena pentru asta

Vandici se pregateste de nunta? Tira ii pregateste o surpriza in 2016

Ilinca Vandici duce relatia cu Tira la un alt nivel. Prezentatoarea TV isi duce iubitul acasa la mama ei

——————————————————————————————-

Ilinca Vandici

Asadar, in cateva saptamani, Ilinca Vandici va aparea pe micul ecran la carma unui matinal pe care nu se stie daca il va prezenta singura. Pana atunci, vedeta TV va putea fi vazuta la „Teo-Show” , unde are o rubrica saptamanala si care este varf de audienta.

A mai bifat cateva relatii

Vedeta TV este de aproape un an intr-o relatie cu fotbalistul Catalin Tira, care o iubeste atat de mult incat vrea sa o duca in fata altarului, desi are doar 22 de ani, iar ea – 29. Ilinca Vandici este cunoscuta si pentru relatiile cu barbati celebri precum Alin Cocos, Ciprian Marica, Bogdan Ivanof, dar si omul de afaceri Razvan Mustea.

Cariera in televiziune a facut-o cunoscuta

Ilinca a castigat mai multe concursuri de Miss, printre care: Miss Bihor, Miss Mamaia.

Dupa participarea sa la concursul „Model of the Universe 2004”, unde a castigat premiul presei, Ilinca primeste drept premiu un curs de pregatire in televiziune din partea B1 TV. In acelasi an, devine prezentatoarea rubricii „Meteo” de la B1 TV. A prezentat show-ul „Bulevard” pe postul Kanal D, dar si „Ministerul de Secrete” de la Antena 2.

Eva Stan

Citește și...