Imagini de colecţie cu actriţa din ”Liceenii”. El e ”bărbatul” din viaţa Oanei Sârbu

Publicat: 20/05/2017 | 19:19

Îl are pe el şi nu-i mai trebuie nimic altceva! Oana Sârbu şi fiul ei, Alexandru, formează o familie fericită şi împlinită. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini de la o ieşire în oraş a artistei, alături de băieţelul ei, în care găseşte un adevărat sprijin şi un partener de relaxare excepţional. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Oana Sârbu este o femeie fericită şi împlinită, care şi-a găsit liniştea alături de fiul ei, Alexandru. Artista petrece momente relaxante împreună cu băieţelul ei, care-i este şi un bun prieten şi confident. (VEZI ŞI: OANA SÂRBU, MĂRTURII SINCERE DESPRE RELAŢIA CU ŞTEFAN BĂNICĂ JR.)

Oana Sârbu a ieşit la plimbare cu fiul şi căţeii
Oana Sârbu a ieşit la plimbare cu fiul şi căţeii

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-o prezintă pe Oana Sârbu în timpul unei plimbări relaxante de seară, împreună cu Alexandru şi căţeii lor.

Artista a profitat de ocazie şi s-a oprit la o florărie, de unde a cumpărat un superb buchet de trandafiri roz. Sociabilă şi radiind de fericire, cântăreaţa a schimbat câteva cuvinte cu florăreasa, în timp ce Alexandru a aşteptat răbdător, ca un adevărat cavaler, până ce mama lui a terminat conversaţia.

Încântată de florile alese, Oana Sârbu şi-a continuat plimbarea cu fiul ei. Dacă pe scenă este mereu elegantă şi strălucitoare, pentru această ocazie vedeta a ales o ţinută sport. Băieţelul artistei este şi el un mic fashionist, purtând, pentru plimbarea de seară, o ţinută casual, extrem de modernă. (CITEŞTE ŞI: LA 48 DE ANI, ARATĂ CA O LICEANĂ. OANA SÂRBU, DE TREI ORI MĂMICĂ)

Citește și...