Imagini de colecţie de la nunta lui Adrian Ropotan cu Raluca Ogică

Publicat: 11/06/2017 | 11:01

Adrian Ropotan şi Raluca Ogică şi-au unit, sâmbătă, destinele în faţa lui Dumnezeu. După ceremonia religioasă, a urmat o petrecere fastuoasă, într-un cadru de poveste.

Adrian Ropotan şi Raluca Ogică au spus sâmbătă cel mai hotărât şi mai important ”DA” din viaţa lor de până acum. Cei doi îndrăgostiţi şi-au unit destinele după mai bine de 6 ani de relaţie, într-un cadru de vis, alături de prieteni şi familie.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un local exclusivist din Capitală, iar mireasa a fost senzaţia serii. Pentru această ocazie, Raluca a ales să îmbrace o rochie de mireasă gen sirenă, din dantelă, cu decolteu adânc, care să-i pună în valoare silueta.

„Avem aproape 6 ani împreună. M-a cerut în căsătorie, anul acesta. O să urmeze şi marele eveniment şi apoi, treptat-treptat, toate celelalte. Noi am vorbit mai mereu despre nuntă, dar nu am stabilit nimic. Acum da, ne-am făcut câteva planuri, dar nu am stabilit foarte multe lucruri. Va fi anul viitor, nu ne-am pregătit în amănunt. Vrem cu prietenii noştri, cu apropiaţii. După nuntă vrem şi un copil”, declara Raluca Ogică după ce Adrian Ropotan a cerut-o de soţie.

Citește și...