IMAGINI EXCLUSIVE. Ce a păţit fosta asistentă TV la un party select. I s-au ”revărsat” silicoanele din bustieră!

Publicat: 15/07/2017 | 00:00

Loredana Chivu a atras toate privirile la un party select desfăşurat într-un club din Parcul Herăstrău. Silicoanele i s-au "revărsat" din bustieră, iar cei prezenţi au rămas cu ochii bulbucaţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. (VEZI ŞI: LOREDANA CHIVU l-a încins pe un admirator atât de tare, încât i-a făcut o ofertă în văzul tuturor! Ce sumă fabuloasă i-a propus)

Rapper-ul american Tyga a venit, marţi, în România şi a susţinut un concert de pomină în Yacht Club din Capitală. De la show nu putea lipsi Loredana Chivu. Fosta asistentă TV i-a impresionat pe toţi cei prezenţi cu formele apetisante cu care a înzestrat-o natura, în special cu bustul impresionant pe care îl posedă. (CITEŞTE ŞI: Loredana Chivu s-a umplut de tatuaje, dar stai să vezi unde şi l-a făcut pe ultimul. Nu se opreşte deloc aici!!)

Spre deliciul celor prezenţi, silicoanele i s-au “revărsat” din bustieră, dar Loredana nu a părut deranjată de faptul că toate privirile erau aţintite asupra ei. Ba din contră. Blonda a continuat să se distreze şi să facă, în continuare, spectacol cu sânii de dimensiuni mai mult decât apreciabile.

Cert este că bustiera pe care a purtat-o fosta asistentă TV era mai mult degeaba, după cum se vede în imaginile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Pentru că sânii şi-au făcut de cap şi nu au putut fi ţinuţi deloc în frâu. În club, blonda a dansat, s-a întreţinut cu prietenele şi nu s-a sfiit să consume alcool. S-a simţit perfect şi a fost admirată de fiecare bărbat în parte. (NU RATA, AICI: Loredana Chivu, război murdar cu ”clonele” ei: ”Vă dau câinele meu să va răcorească”)

Cât timp s-a aflat în club, Loredana şi-a verificat, periodic, telefonul şi a trimis mai multe SMS-uri. Blonda a plecat când petrecerea s-a “spart”, vizibil satisfăcută că a atras, din nou, privirile tuturor masculilor aflaţi în local.

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu şi-a împlinit visul şi şi-a pus silicoane-gigant de 600 ml fiecare. A fost cea de-a patra operaţie suferită de blondă. Fosta asistentă TV este acum “dotată” cu implanturi personalizate şi valabile pe viaţă, aşa că nu va mai trebui să treacă niciodată printr-o intervenţie chirugicală la sâni. (VEZI ŞI: LOREDANA CHIVU nu mai are nimic de ascuns! Blondina a fost fotografiată chiar de SIMONA TRAŞCĂ, în timp ce era complet goală, în cadă!)

Citește și...