Imagini halucinante cu “omul-animal” de la Romanii au Talent! Pana si refugiatii traiesc mai bine!

Publicat: 03/09/2015 | 17:29
Imagini halucinante cu “omul-animal” de la Romanii au Talent! Pana si refugiatii traiesc mai bine!

Talentul sau de a imita animale a reusit sa il faca cunoscut de toata tara. Acesta este cazul lui Viorel Botezatu din Pascani, care a participat la "Romanii au Talent" si a ajuns sa traiasca in casa cu gandaci si sobolani.
 

Fostul concurent de la „Romanii au Talent”, Viorel Botezatu, care a reusit sa surprinda o tara intreaga la un show de televiziune ce cauta talente in toata tara, a ajuns sa isi calculeze fiecare leu din buzunar. Dorinta lui arzatoare de a castiga premiul cel mare de 120.000 de euro la „Romanii au Talent” vine de la saracia de acasa.

Barbatul a declarat pentru CANCAN.ro ca isi doreste ca el si familia lui sa nu mai traiasca in asemenea conditii mizere.

Gandaci pe pereti
Gandaci pe pereti

„Nimeni nu vrea sa ma ajute. Ma mananca gandacii si sobolanii. Stam intr-o camera de camin patru persoane, nu avem pat, mancam pe jos, iar WC-ul il avem in casa, fara a fi acoperit”, a declarat Viorel Botezatu in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Locul unde isi tine Viorel Botezatu si familia hainele
Locul unde isi tine Viorel Botezatu si familia hainele

Barbatul sustine ca a ajuns sa traiasca mai rau decat si-a inchipuit. Atat el cat si familia lui au probleme mari cu banii si apeleaza la mila celor din jur. „Un patron din Pascani ne da de mancare. Am si o fetita de patru saptamani care trebuie sa o botezam si nu avem bani. Mi-a fost rusine sa spun asta pana acum”, a declarat pentru CANCAN. ro barbatul.

Bucataria familiei
Bucataria familiei

Pentru a intari aceasta afirmatie, sefa localului marturiseste ca Viorel vrea sa se urce pe blocsi sa puna capat suferintei. El isi doreste sa primeasca o casa unde sa traiasca in conditii normale, fara gandaci si sobolani, alaturi de familie. „Vine si le dau de mancare. El mi-a spus ca vrea sa se sinucida”, ne-a spus Otilia, sefa localului.


Ce a facut Viorel Botezatu pentru a impresiona juriul

Anul trecut, Viorel s-a prezentat in fata juriului imitand mai multe animale, printre care un cal si un caine. Mai mult, a incercat sa fredoneze melodia de la „Titanic”, iar juriul i-a oprit numarul cu patru de „X”.

Oana Pascaru
 

Citește și...