Acasă » Galerie foto » Imagini scandaloase cu fostul deputat! Boureanu, încătuşat după o bătaie cu agenţii de la ”Rutieră”… Avem ultimele informaţii! Politicianul este momentan la spital! Urmează să…

Imagini scandaloase cu fostul deputat! Boureanu, încătuşat după o bătaie cu agenţii de la ”Rutieră”… Avem ultimele informaţii! Politicianul este momentan la spital! Urmează să…

De: Cancan 09/06/2017 | 08:46

Cristian Boureanu este implicat într-un nou scandal! Fostul politician a avut o altercaţie cu poliţiştii, în urma căreia a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi fost lovit.

UPDATE 17:00 Cristian Boureanu riscă închisoare de la 2 la 3 ani, anunţă avocatul Lavrin Covaci.

„Din ce am văzut în cursul zilei de astăzi pe internet, acea filmare este un caz clasic de ultraj. Lovirea se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni sau 2 ani sau amendă. Este posibil ca acest fapt să se sfârşească cu închisoare. Riscă închisoare de la 2 până la 3 ani. Vor fi administrate probe şi vor fi audiaţi martorii”, a declarat avocatul Lavrin Covaci la un post TV.

UPDATE 14:06 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a confirmat faptul că fostul politician este rănit şi a fost internat.

„Rămâne internat în Secţia de Chirurgie, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Floreasca, potrivit news.ro.

UPDATE 14:06 Cristian Boureanu a fost adus la spital pe targă, în stare conştientă.

”După ce a dormit în secţia de poliţie, Boureanu a cerut să fie dus la spital pentru că se simte rău. Medicii l-au consultat însă nu au descoperit nicio problemă. Surse medicale suţin că fostul deputat avea nevoie de targă pentru că era rupt de…oboseală. Boureanu va fi audiat şi riscă să fie arestat pentru ultraj”, susţine jurnalistul Adelin Petrişor.

Cristian Boureanu, adus pe targă la spital
Cristian Boureanu, adus pe targă la spital

UPDATE:,,Are nasul rupt total, pe creier s-au găsit bule de aer, iar urechea externă este osul de la iesirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate întâmpla când dormi. Cristi este acum sub investigaţii, sunt patru discipline, după care va urma o expertiză a medicilor, se va face un document de medicină legală. El va trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă a fost lovit atunci şi Poliţia să plătească. Nu aşa se aplică legea. El spune că l-au căzut în genunchi şi l-au lovit.”, a declarat Monica Tatoiu.

UPDATE 11:18  Laura Dincă urmează să iasă de la audieri. Iubita lui Cristian Boureanu a rămas la Poliţie să dea explicaţii, după ce partenerul ei a lovit un poliţist.

”În jurul orelor 1.30, un echipaj de politie din cadrul Brigazii Rutiere aflat in serviciu a oprit pt control pe bvd Aviatorilor, un autoturism in care se aflau 3 persoane. Conducaorului auto  i-au fost solicitate doc umentele moment in care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant proferand injurii si amenintari politistilor. La solicitarea politistilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un politist cu piciorul in zona inghinala si i-a fost prinsa mana in portiera autoturismului. Barbatul a fost imobilizat, incatusat si condus la sediul Brigazii Rutiere pt cercetari. In cauza se efectuează  cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj”, au declarat surse oficiale.

LIVE | Cristian Boureanu a fost adus la spital, dupa ce aseara a fost filmat in timp ce loveste un politist! VIDEO, aici –> https://goo.gl/5FgkE5 Prima reacţie a lui Marian Godină, după ce Cristian Boureanu a fost filmat în timp ce loveşte un poliţist! „Aş pune pariu că…” –> https://goo.gl/ie288l Cum au fost fotografiaţi CRISTIAN BOUREANU şi iubita lui, cu câteva ore înainte de incident! –> https://goo.gl/n2d3zi

Posted by Cancan.ro on 9 Iunie 2017

UPDATE 10:25 Jurnalistul Adelin Petrişor s-a arătat consternat de reacţia extrem de violentă a fostului politician la adresa organelor de poliţie: ”Cristian Boureanu a lovit un politist de la rutiera. Nu incercati sa intelegeti de ce. Nu cred ca poate cineva. Poate doar Boureanu… P.S. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi patit in SUA pentru asa ceva. S-ar putea ca si la noi judecatorii sa ii dea mandat. P.P.S Poliţiştii nu au putut să-l audieze pentru că a adormit în secţie. Când s-a trezit Boureanu a cerut un medic. A fost luat de un echipaj SMURD şi a fost dus la Floreasca. Surse medicale spun că fostul deputat e sănătos tun…”.

UPDATE 08:57 Surse din cadrul anchetei susţin că Cristian Boureanu a refuzat să se legitimeze, i-a luxat mâna stângă unui poliţist şi i-a fracturat un deget de la mâna dreaptă cu portiera. După ce va fi externat, va fi dus la audieri, în faţa unui procuror, care va decide dacă se va dispune sau nu reţinerea lui.

Cristian Boureanu a ajuns de urgenţă la spital, vineri dimineaţă, în urma unei altercaţii cu poliţiştii de la Rutieră.

„Joi noapte, Cristi şi Laura se întorceau de la restaurant, când au fost opriţi în trafic de poliţişti pe motiv că i-ar fi claxonat pe oamenii legii. Cristi era în dreapta pentru că băuse şi nu s-a urcat la volan aşa. În momentul în care poliţistul s-a apropiat de maşină a început să-l înjure pe Cristi, să tragă de el şi să-i spună că îi arată el şmecherie dacă vrea. L-a pus să coboare şi i-a cerut actele. A primit un pumn în barbă şi a căzut lat pe asfalt, plin de sânge. S-a ales cu lovituri la cap. Are un mare cucui! Atunci, iubita lui a început să ţipe şi a fost la un pas să cadă din picioare. A crezut că a murit! Erau patru echipaje de poliţie şi nimeni nu intervenea. Laura a fost şi ea bruscată şi i s-a smuls telefonul din mână când a încercat să filmeze incidentul. Fata a fost împinsă de oamenii legii şi era traumatizată când au dus-o la secţia de poliţie. Cristi a fost transportat cu o ambulanţă la spital şi de la două noaptea nimeni nu mai ştie nimic de el pentru că are telefonul descărcat”, a declarat un apropiat al celor doi care a asistat la tot scandalul pentru Click!.

Când l-a văzut la pământ, iubita lui a intrat în panică şi ţipa disperată: ”Cristi, gata! Gata! Nu mă lasă! Te rog, gata! Vă rog, gata!”

Cristian Boureanu a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca, aflându-se sub investigaţii. Poliţia l-a însoţit la spital şi aşteaptă să fie transportat la spital. Lui Cristian Boureanu i s-a făcut rău la secţia de poliţie, unde a venit salvarea pentru a-i acorda primul ajutor. La sediul Brigăzii Rutiere continuă audierile, Laura Dincă se află acolo.

 

 

Posted by Cancan.ro on 9 Iunie 2017

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din acte este mama PENSIONARĂ a „vătafului” de la Câmpina
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...