Imagini socante! Un barbat a fost la un pas sa isi piarda mana dupa ce o racheta pirotehnica i-a explodat in palma de REVELION!

Publicat: 05/01/2015 | 17:02

Noaptea dintre ani este motiv de bucurie si de petrecere, insa din nefericire, unii au exagerat cu distractia. Astfel, din cauza artifiiclor si petardelor, multi au ajuns la camerele de garda a spitalelor cu arsuri de diferite grade.

Ca in fiecare an, pentru unii dintre oameni, petrecerea de Revelion se termina, dupa miezul noptii, direct la camerele de garda ale spitalelor. La trecerea dintre ani, romanii ies in strada sa marcheze cum se cuvine evenimentul, iar artificiile si petardele fac parte din arsenalul multora. Din pacate,acest gen de distractie duce de multe ori la adevarate tragedii. 

A ajuns direct la spital dupa ce o racheta pirotehnica i-a explodat in mana
A ajuns direct la spital dupa ce o racheta pirotehnica i-a explodat in mana

S-a ales cu arsuri de gradul doi de la o racheta

Pe fondul consumului de alcool si al euforiei, in fiecare an au existat incidente de acest fel, iar zeci de adulti si copii au ajuns la spital din cauza ranilor provocate de materialele pirotehnice. Astfel, In noaptea dintre ani, un pusti de opt ani a fost transportat de urgenta la spital, asta dupa ce o petrarda i-a explodat in ochi.

Imediat dupa nefericitul accident, bucuresteanul si-a dat cu albus de ou pe mana, lucru care i-a atenuat durerile
Imediat dupa nefericitul accident, bucuresteanul si-a dat cu albus de ou pe mana, lucru care i-a atenuat durerile

Un alt exemplu este cel al unui bucurestean, in varsta de 32 de ani, asta dupa ce o racheta pirotehnica scapata de sub control i-a provocat arsuri de gradul doi pe toata mana dreapta.

Tanarula plecta de la spital bandajat
Tanarula plecta de la spital bandajat


Un barbat s-a ales cu patru degete zdrobite

Din pacate, acesta nu este un caz singural, iar in toata tara s-au inregistrat astfel de evenimente neplacute. La Miercurea Ciuc un barbat are arsuri pe toata fata, iar altul s-a ales cu patru degete zdrobite, totul dupa ce a incercat sa arpinda o petarda.

—————————————————————————————–

CITESTE SI:

Revelion in cimitir cu petarde si artificii! La 6 ani de la moartea lui Marian Cozma, tatal handbalistului a facut asta!

Cea mai fierbinte petrecere in cel mai geros revelion! Swingerii si-au facut de cap in noaptea dintre ani

Mama Antoniei a facut furori in noaptea de REVELION! Uite cat de bine arata la aproape 41 de ani!

—————————————————————————————–

De asemenea, trecbuie stiut ca folosirea artificiilor si a petardelor este permisa prin lege doar in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie. (A.S.)
 

Citește și...