Imagini tulburătoare cu Gino Iorgulescu. Arestarea fiului său l-a dărâmat pe şeful de la Ligă!

Publicat: 20/09/2016 | 00:00

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal este terminat de când fiul său a ajuns după gratii. Atunci când cred că nu-i vede nimeni, Gino Iorgulescu şi soţia lui işi dau frâu liber sentimentelor, iar CANCAN.ro i-a fotografiat pe aceştia într-un asemenea moment de intimitate. Ce se vede pe feţele celor doi...numai părinte să nu fi în asemenea situaţie!

Vestea că Mario, fiul lor, urmează să fie încarcerat în arestul preventiv a căzut ca un trăznet, joi seara, în familia Iorgulescu. Fiul lor şi-a făcut bagajele, a fost preluat de poliţişti şi cazat într-o celulă din Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Decizia de emitere a mandatului de arestare pentru 30 de zile fusese luată de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care este acuzat de fapte grave, respectiv lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului. Mai exact, Mario Iorgulescu este învinuit că ar fi acţionat împreună cu membri ai clanului Calu, şi l-ar fi bătut pe un tânăr, iar ulterior acesta a fost supus la alte violenţe şi ameninţări ca să-şi retragă plângerea de la Poliţie.

Nu ştim cum s-a acomodat Mario cu privarea de libertate, printre arestaţii de drept comun, dar cu siguranţă părinţii lui sunt dărâmaţi. De când fiul lor a ”plecat” de acasă, soţii Iorgulescu au încercat, aşa, măcar de ochii lumii, să intre în rutina zilnică. Gino şi Gabriela Iorgulescu işi văd de activităţile zilnice, măcar să mai uite de necazuri. Aşa cum se poate vedea în filmarea publicată de CANCAN.ro, Gino şi Gabriela Iorgulescu au ieşit să ia masa la un restaurant din nordul Capitalei. Au ales un loc mai discret, tocmai ca să nu fie văzuţi de oameni şi să poată mânca liniştiţi, deşi numai de asta nu le arde… Pe feţele lor se pot citi, fără urmă de îndoială, sentimentele care îi încearcă: o profundă grijă părintească, căci Mario, orice boroboaţă ar fi făcut, tot copilul lor rămâne, o tristeţe profundă şi o jenă pentru situaţia ingrată în care au fost puşi…(Gabriel Niculescu)

Citește și...