Imaginile care vor zgudui din temelii lumea mondena din Romania! O cunoscuta vedeta apare dezbracata intr-un club de striptease

Publicat: 19/04/2013 | 14:15

Delia Antal a avut chiar un rol de stripteuza in filmul britanic “Nice Guy”, pe care l-a interpretat cum a stiut mai bine, dupa ce “a luat lectii” de la Demi Moore!

Actrita si regizoarea Delia Antal este lipsita de inhibitii si a acceptat pana acum toate rolurile care i-au fost propuse in filme.

Strip

Daca in filmul ei de debut “D’ORA”, personajul pe care l-a interpretat a avut probleme cu legea, s-a drogat si a fost supusa unui viol, Delia Antal a avut si un rol de stripteuza in filmul britanic “Nice Guy”.

Delia Antal

“De multe ori imi duceam iubitul la striptease, preferam sa il duc eu decat sa mearga singur. Parca imi placea mie mai mult, am fost fascinata de dansul senzual si imi doream sa dansez la bara, dar doar pentru iubitul meu. Nu as fi facut asta ca meserie niciodata pentru ca nu ma pricep sa ma umilesc, am o educatie si punctul meu de vedere in viata, sunt obisnuita sa primesc totul, fara a face vreodata asemenea compromisuri, nu este gresit, este doar o alegere bazata pe preferinte, educatie, nevoi si cateodata, din pacate, circumstante ale vietii”, a marturisit Delia Antal.

Delia Antal

Mai mult, actrita spune ca Demi Moore a inspirat-o pentru acest rol: „Inainte sa filmez scena de striptease, am studiat-o cu atentie si pe Demi Moore, caci mi-a placut la nebunie cum a jucat in filmul Striptease!”.

Ionut Chiperi

Citește și...