Impacarea anului 2014! Victor si Bianca Slav, intalniri secrete si divort amanat!

Publicat: 31/01/2014 | 00:33

Victor si Bianca si-au dat astazi intalnire la un restaurant si au stat la taclale mai bine de doua ore. Umbla zvonul ca pranzul n-ar fi decat prelungirea unei.... nopti petrecute impreuna, prima de cand a inceput taraboiul.

Aproape patru saptamani au rezistat unul fara celalalt. Desi ranit si hotarat sa divorteze, Victor pare acum ca nu vrea sa mai mearga la notar sa rupa certificatul de casatorie, ci…. inapoi in bratele sotiei sale.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Unul dintre primii pasi spre o posibila impacare a avut loc astazi, in jurul pranzului. Desi si-ar fi dorit o intalnire discreta, paparazzii cancan.ro i-au reperat intr-un restaurant, acolo unde si-au dat intalnire. Au stat la aceeasi masa mai bine de doua ore.

Ca nu cumva sa dea de banuit, au plecat din restaurant pe rand.

 

Bianca a iesit prima din local
Bianca a iesit prima din local

La cateva minute a iesit si Victor din restaurant
La cateva minute a iesit si Victor din restaurant

Dar si separat, au afisat amandoi acelasi zambet larg. Cu declaratiile n-au fost insa prea generosi.

Bianca si Victor s-au intalnit pe ascuns la un restaurant din Capitala
Bianca si Victor s-au intalnit pe ascuns la un restaurant din Capitala

“Doi oameni civilizati care s-au intalnit sa vorbeasca la un restaurant, atata tot!
Este posibila o reimpacare intre voi? Ce o sa se intample, o sa vedem… Eu iti spun ce s-a intamplat acum. Doi oameni civilizati care au iesit sa vorbeasca la restaurant.Nu ne-am ascuns… am venit sa vorbim la restaurant”
, atat a declarat Victor la iesirea din restaurant.

Potrivit tabloidelor, cei doi si-ar fi petrecut si noaptea trecuta impreuna. Contactati telefonic, n-au negat informatia, dar nici n-au dat detalii despre cum a decurs… posibil…. prima noapte de dragoste dupa patru saptamani de razboi… sentimental. Daca la inceputul anului Victor era convins ca vrea sa divorteze, acum a devenit… evaziv.

Intalnirea pare sa fie doar o continuare la noaptea trecuta, pe care ar fi petrecut-o tot impreuna
Intalnirea pare sa fie doar o continuare la noaptea trecuta, pe care ar fi petrecut-o tot impreuna

Dupa escapada de patru zile de la Paris, Bianca declara ca va lupta sa-l recastige pe Victor si, culmea, pare ca-i iese.

“Nu sunt o victima a nimanui. sunt propria mea victima. daca am facut cuiva rau, acest om este Victor.”

“Inca mai speri la o impacare? N-am sa cedez niciodata. Eu am sa lupt toata viata mea pentru ceea ce iubesc, pentru ceea ce simt ai pentru lucrurile in care eu cred.”

“Eu stiu ca el ma iubeste foarte tare si mai stiu ca are toate motivele sa creada acum ca eu nu-l iubesc pe el, avand in vedere faptele mele,dar consider ca in timp totul se poate reconstrui si ca doar un singur lucru este definitiv: moartea.”

“Eu cred si sper ca voi putea sa-i demonstrez ca sunt femeia de care s-a indragostit.”, acestea au fost declaratiile Biancai la cateva zile dupa intoarcerea de la Paris, intr-un interviu, acordat in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, de la Acasa TV.

Marius Dan

 

Citește și...