Impreuna si la munca si… ACASA! Dani Otil nu pierde timpul! Miruna locuieste deja in casa “matinalului”

Publicat: 10/01/2015 | 13:00
Impreuna si la munca si… ACASA! Dani Otil nu pierde timpul! Miruna locuieste deja in casa “matinalului”

De cand ultima sa relatie de durata s-a destramat, Dani Otil nu a stat degeaba! Prezentatorul matinalului de la Antena 1 si-a gasit iubita tinerica si... dornica sa ia parte la planurile lui marete.

Potrivit unor apropiati ai celor doi, de cateva zile, Miruna nu mai este doar colega de emisiune a lui Dani ci si… colega de vila! Cu alte cuvinte, Otil s-a gandit ca ar fi bine sa nu mai bata prea mult pasul pe loc si a invitat-o pe tanara sa se mute in vila lui din Corbeanca.

Otil si Miruna

Reportera nu a stat prea mult pe ganduri, mai ales ca in Capitala chiriile sunt scumpe iar salariile in televiziune nu sunt intotdeauna foarte mari. Asa se face ca Miruna a ajuns acum sa o inlocuiasca in toata regula pe fosta doamna a lui Otil.

Miruna Lica

Chiar daca inca nu isi recunosc relatia, apropiatii cuplului sustin ca acestia se poarta ca doi elevi de liceu, iar Dani face mereu glume cu… “tente romantice” in preajma iubitei sale.

Miruna Lica

CITESTE SI:

Mihaela Radulescu o sa TURBEZE cand o sa vada poza asta! Dani Otil, fotografiat cu alta femeie. Vezi ce legatura exista intre ei

Are jumatate din anii ei! Cine e de fapt femeia cu care Dani Otil isi petrece serile in timp ce Raduleasca sta linistita la Monaco

A luat-o cu el in vacanta

Otil a postat pe o retea de socializare un colaj de fotografii din vacante, in care apare, culmea, si Miruna, desi nu se poate vedea foarte clar.

Dani otil

„Am cateva povesti cu turisti, stele de mare, barcute, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vant, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini… unele pot fi spuse la tv, altele nu… ramane sa negociem de luni…”, a scris Dani otil in dreptul imaginii de pe Facebook.

R.O.