Imprevizibilul Vanghelie jr! Fiul politicianului s-a repezit la un prieten si l-a sarutat…pe gura! Pana si amicul a fost socat!

Publicat: 21/02/2013 | 22:48

Viata este frumoasa mai ales cand esti tanar si nu ai nicio grija, ba esti si inconjurat de prietenii. Lautarii canta, banii se arunca, iar glumele intre prieteni sunt elementul central al distractiei!

TInerii au petrecut cu vin si cu lautari pana in zori
TInerii au petrecut cu vin si cu lautari pana in zori

Aflat la varsta majoratului, Alexandru Vanghelie, baiatul primarului Sectorului 5 al Capitalei, a avut zilele trecute parte de o noapte de pomina.

Scena
Scena „sarutului” a fost fotografiata de paparazzii cancan.ro

Inconjurat de un grup destul de mare de prieteni, adolescentul a petrecut pana in zori intr-un local cu lautari din cartierul bucurestean Tei.

Alex Vanghelie

Dupa ce au ascultat mai multe piese si au ciocnit paharele, tinerii s-au incalzit peste masura si cu toate ca afara era lapovita au iesit afara sa fumeze si sa faca glume.

Alex Vanghelie

S-au plictisit repede si de bancuri, iar cel care a „spart gheata” a fost nimeni altul decat baiatul lui Marian Vanghelie care, dupa ce a intins mana sa dea noroc cu un amic l-a si sarutat pe gura!

Alex Vanghelie

Reactia adolescentului pupat cu forta pe buze a fost una pe masura, iar dupa ce si-a sters gura a plecat grabit, dand dovada ca nu a apreciat deloc „salutul” lui Alexandru.

Alex Vanghelie

 Dupa inca cateva ore de petrecere, la insistentele soferului care il insotea pe fiul edilului, grupul de baieti au plecat in zori spre casa lui Vanghelie unde au putut sa inchida un ochi dupa o noapte zbuciumata.

Alex Vanghelie a ajuns acasa cu prietenii abia in zori

Alex Vanghelie

 

Ianis Popescu