Improvizatiile de cosmar care te trimit direct la „PROST IMBRACATE” Ce vedete de la noi au primit cartonasul rosu de la stilist!

Publicat: 24/11/2013 | 00:23
Improvizatiile de cosmar care te trimit direct la „PROST IMBRACATE” Ce vedete de la noi au primit cartonasul rosu de la stilist!

Stilistul revistei Ciao!, Ovidiu Buta, a pus si saptamana aceasta lupa peste tinutele purtate de vedete la evenimente.
 

La final, improvitatiile si accesoriile prost alese au fost aspru criticate. Anca Rusu, Dana Savuica si Rita Muresan sunt printre ghinionistele care s-au trezit la rubrica “Prost imbracate”.

Anca Rusu

anca rusu

Transparenţele sunt mult prea transparente şi pun de-a dreptul sub semnul întrebării întreaga apariţie. Nici sus, nici jos nu e OK această ţinută. Sus prea alunecă pe faţă, iar jos e cu totul prea mult şi prea fără rost. Cu alte cuvinte, un sexy prost gândit.

Dana Săvuică

dana savuica

Au. Aici nu merge nimic cu nimic. Sau altfel spus, rochia ar fi cerut altă haină peste (sau mai bine fără), iar blana ar fi cerut o pereche de pantaloni ca să ajungă într-o notă mai fresh. Ca să nu mai spunem că lipseşte şi un decolteu acolo, că prea e fără gât povestea. Evident, ar fi trebuit o altă coafură şi un alt machiaj.

Mihaela Geoană

geoana

Brusc m-am deplasat cu mintea către Londra, dar degeaba. O asortare puţin cam dusă în extrem, cam fără suflu. Poate mă deranjează luciul texturii. Aş prefera să meargă ţinuta către şic, mai degrabă decât spre old style. Dar linia funcţionează, trebuie doar stilizată.

Mioriţa Videanu

miorita videanu

Şalul pare improvizat din perdeaua salonului. Botinele sunt din alt film. Rochia e de stradă. Iar combinaţia lor e total nereuşită. Ceva mai multă atenţie nu ar strica. Ar trebui o coafură mai elaborată, nu una atât de casnică.

Nico

nico

Parcă am vorbi de un clovn rock ratat care are nevoie urgentă de un tratament. Pălăria ridică serioase semne de întrebare în această ecuaţie, iar machiajul trebuie să fie adus într-o cu totul altă epocă. Pe viitor însă vă propun să păstrăm pantalonii şi să adăugăm cel mai simplu tricou peste ei, acoperind puţin zona şoldurilor.

Rita Mureşan

rita

Cam bătrânicioasă această combinaţie. Nu ar fi fost mai şic un sacou, sau cel puţin o rochie mai scurtă, mai îndrăzneaţă? Iar părul… neapărat mai strâns. Aşa e atât de… “rebel” încât mă lasă fără replică. Ceva mai multă imaginaţie, totuşi, te rog. Felicitări însă pentru noua siluetă! E de senzaţie!

Mai multe subiecte incendiare si imagini exclusive gasiti in numarul de pe piata al revistei Ciao!

Coperta Ciao

Citește și...