In casa Oanei Roman cocosul este de sex feminin! “Oana este cea care ii traseaza si creioneaza scopurile!”

Publicat: 08/01/2015 | 12:07

Expertul CANCAN.ro, Suada Agachi - consultant si trainer in limbajul trupului, a analizat unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului: Oana Roman si Marius Elisei.

De cele mai multe ori gesturile, mimica fetei si miscarile ne tradeaza adevaratele intentii, iar daca ai abilitatea sa citesti aceste “semne” poti afla totul despre persoana de langa tine. Astfel, reporterii CANCAN.ro au contactat un specialist in limbajul trupului, care a decodificat gesturile fiicei fostului premier Petre Roman.

Oana Roman si Marius Elisei au fost analizati de specialistul CANCAN.ro Sauda Agachi
Oana Roman si Marius Elisei au fost analizati de specialistul CANCAN.ro Sauda Agachi

“Analizand urechile si buzele, forma fetei, a ochilor, a nasului, Oana Roman este o femeie care are multa vitalitate si energie. Urechile mari si carnoase sunt un semn de longevitate si noroc. Este semnul oamenilor cu statut social ridicat. Sunt lideri innascuti si sunt dispusi sa ia asupra lor responsabilitati ori de cate ori este necesar. Sunt deschisi, sociabili si senzuali. Sunt pregatiti sa-si asume riscuri mult mai mari decat alte persoane. Este prudenta si stie sa evaluzeze situatia cu atentie inainte de a actiona”, a spus Suada Agachi.

Oana a avut mari probleme dupa nastere
Oana a avut mari probleme dupa nastere


“Are caracter dominator si nu ii place sa fie controlata”

Consultantul in limbajul trupului ne-a mai spus ca Oana are o memorie excelenta, este prietenoasa, dar pastreaza o parte ascunsa, fiind necesara o lunga perioada de timp pentru a ajunge sa o cunosti bine.

Suada Agachi a analizat gesturile celor doi si a ajuns la concluzia ca Oana este cea care ia deciziile in casa
Suada Agachi a analizat gesturile celor doi si a ajuns la concluzia ca Oana este cea care ia deciziile in casa

“Lobul urechii fiind lung arata ca persoanei ii place sa planifice si sa-si puna ideile in practica. Este un semn de bogatie, intelepciune. Ochii sunt apropiati ceea ce denota placerea de a fi inconjurata de multi prieteni, fire sociabila si prietenoasa. Tinde spre incapatanare si ia viata foarte in serios. Este o persoana usor indiferenta fata de lucrurile care nu o intereseaza in mod special, putand sa treaca usor peste anumite aspecte ale vietii. Are caracter dominator si nu ii place sa fie controlata de nimeni”, a mai spus Suada.

Expertul CANCAN.ro a spus ca gestul lui Marius de a ajuta sa se imbrace un barbat este deplasat
Expertul CANCAN.ro a spus ca gestul lui Marius de a ajuta sa se imbrace un barbat este deplasat

“Marius este personajul suspus in relatie”

De pe cealalta parte, jumatatea Oanei Roman, Marius, este o persoana precauta, introvertita si grijulie.Acestuia ii lipseste ambitia, el avand nevoie permanenta de sustinere si incurajare pentru a demara un proiect sau pentru a-l duce la bun sfarsit.

Oana Roman si Marius Elisei
Oana Roman si Marius Elisei

“Daca este pus sub presiune emotionala cedeaza destul de usor, si se muleaza dupa nevoile si dorintele celorlalti. Este o persoana ancorata in prezent si nu ii place sa planifice dinainte. Ii face placere sa se afle in lumina reflectoarelor. Fiind o persoana rezervata si timida ii este greu sa spuna “nu” la toate sarcinile pe care oamenii i le traseaza. De cele mai multe ori deciziile sale in viata au fost mai mult deciziile altor persoane din anturajul lui. Este o persoana meticuloasa si creativa. Dupa felul in care se manifesta consider ca a crescut inconjutat mai mult de parti feminine decat masculine. Marius este personajul suspus in relatie, Oana ajungand sa domine, sa ia decizii si sa traseze scopuri precise privind viitorul, Marius fiind genul de om care traieste doar prezentul”, a explicat specialistul CANCAN.ro.

Sauda Agachi este consultant si trainer in limbajul trupului
Sauda Agachi este consultant si trainer in limbajul trupului

“Gestul lui Marius de a-l imbraca pe celalalt domn mi se pare cam deplasat”

Din imaginile cu cei doi, se vede clar ca Oana este sefa in familie, iar Suada Agachi a confirmat acest lucru. “Oana si Marius formeaza un cuplu in care el nu stie ce doreste de la viata si Oana este cea care ii traseaza si creioneaza scopurile. Consider ca nu este o problema pentru el, avand in vedere felul cum se manifesta vis-à-vis de ea, el deja fiind obisnuit ca altii sa ia decizii in locul lui”, a spus experta.

Suada Agachi
Suada Agachi

Suada Agachi a facut o radiografie la cateva filmulete cu Oana si Marius, printre care si cel de la un restaurant din Capitala, cand sotul Oanei il ajuta pe un prieten sa se imbrace. “Oana Roman poveste o intamplare legata de o alta persoana. Din felul cum se manifesta Marius, el stie deja ce anume urmeaza sa povesteasca Oana, fiind partas la acea intamplare sau deja a luat la cunostinta. Doamna blonda care sta cu ei la masa nu pare sa agreeze discutia care se desfasoara. Avand in vedere ca barbatii sunt total dezinteresati de ceea ce ea povesteste, consider ca este vorba despre o barfa. Gestul lui Marius de a-l imbraca pe celalalt domn mi se pare cam deplasat”, a spus ea.

—————————————————————————————-

CITESTE SI

Oana Roman nu isi ascunde formele! Cum arata cu ADEVARAT dupa ce a nascut!

CE TRANSFORMARE! Cum poate sa arate Oana Roman acum, la 5 luni dupa ce a nascut: „Ups, a incaput in poza!”

Aparitie INCREDIBILA a Oanei Roman pe covorul rosu! N-o sa-ti vina sa crezi cat de mult a slabit

—————————————————————————————–

Va sustine un curs in Bucuresti

Suada Agachi se va afla in Bucuresti in perioada 12 ianuarie -17 ianuarie, pentru a sustine cursul “Limbajul Trupului si Fizionomie-Tipologia si Caracterul Omului. Tehnici de Descifrare a Gandurilor si Emotiilor”. Cursul va ajuta in toate domeniile vietii. Cursul dureaza sase zile, de luni si pana vineri de la ora 18:00 la 22:00 si sambata de la ora 12:00 la 16:00. (A.S.)