In depresie, inainte de Sarbatori! Motivul pentru care Loredana Chivu s-a umplut de tristete

Publicat: 17/12/2014 | 00:08
In depresie, inainte de Sarbatori! Motivul pentru care Loredana Chivu s-a umplut de tristete

Multi barbati si-o doresc la asternut, insa Loredana Chivu nu se mai multumeste doar cu admiratia. Blonda sufera enorm ca nu are un iubit, iar perioada sarbatorilor este cea mai trista din an, pentru ea. Atat de trista incat uneori plange in hohote.

De o bucata buna de vreme, Loredana Chivu se tot plange ca nu si-a gasit niciun iubit si ca isi doreste cu ardoare sa aiba o relatie. Chiar daca nu face nimic deosebit in acest sens, asistenta TV spera sa apara printul pe cal alb, care sa-i alunge singuratatea.

 

loredana chivu

S-a saturat sa faca Sarbatorile singura

 

Daca, in decursul anului ,isi alunga singuratatea cu ajutorul prietenelor, atunci cand se apropie Sarbatorile, blonda mai ca intra in depresie. Loredana Chivu este foc si para si le povesteste prietenelor ca nu-si mai doreste inca un Craciun pe care sa-l petreaca singura. De asemeni, asistenta TV sustine ca nu-si mai aduce aminte care a fost ultimul Craciun si Revelion pe care l-a petrecut in compania unui iubit si ca ii este dor sa treaca in noul an impreuna cu un barbat. Pe de alta parte, blonda nu-si doreste un partener doar pentru Sarbatori, ci spera sa-si gaseasca cu adevarat marea dragoste.

 

Loredana Chivu

CITESTE SI:

 

S-a saturat de singuratate. Loredana Chivu isi cauta un iubit. Uite care sunt cerintele blondei

Nu mai are nicio rusine! Loredana Chivu, fara chiloti la TV! Ce s-a intamplat cand s-a aplecat, in timpul unui dans

 

loredana chivu

Primeste zilnic propuneri

 

Loredana nu duce deloc lipsa de admiratori si zilnic primeste diverse propuneri pe site-urile de socializare. Blonda incearca sa le raspunda tuturor, insa sustine ca niciunul dintre cei care ii scriu zilnic nu se ridica la nivelul asteptarilor ei. Se pare ca Lore isi doreste un barbat potent financiar care sa o rasfete, dar si unul care sa ii suporte toate carpiciile.

 

D.M.

 

Citește și...