In numele copilului! Cristi Pustai are o poezie de fata! Cei doi au iesit la mall si au luat masa la…

Publicat: 17/03/2015 | 00:22

Cand nu se afla la antrenament sau la meciuri, Cristi Pustai se relaxeaza in compania fiicei lui. Fata are un nume special, inspirat dintr-o poezie a lui Adrian Paunescu, fata fiind botezata Maia Hiperboreea.

Cristi Pustai, matematicianul de pe banca Rapidului, pare ca a gasit formula perfecta pentru a salva echipa de sub Podul Grant de la retrogradare. Cu un nou lot de jucatori, giulestenii au obtinut 8 puncte in cele patru etape din retur si au reusit sa-i readuca pe suporteri la stadion.

Cristi Pustai si-a scos fiica la fast-food
Cristi Pustai si-a scos fiica la fast-food

Fericit dupa acest start cu demaraj, tehnicianul feroviarilor a iesit sa se relaxeze alaturi de familie, in compania sotiei si a fetei lui, la un fast-food din mall.


Atent cu fetele

Calm, Pustai a ascultat-o cu atentie pe cea mica, a dialogat cu ea si a parut ca are parte de o dupa-amiaza perfecta in sanul familiei.

Pustai are o relatie foarte buna cu fata lui
Pustai are o relatie foarte buna cu fata lui

Dupa ce au mancat, fiica tehnicianului au plecat intr-o scurta recunoastere prin magazine, iar acesta si-a facut siesta in compania unui prieten, la o cafea.

Pustai sta la o cafea cu un prieten
Pustai sta la o cafea cu un prieten

 

CITESTE SI: 

IMAGINI socante! Un fotbalist de la Rapid si-a rupt cu bataia prietena, iar apoi a fost calcat in picioare de mai multi tineri!

BOMBA in Liga 1! Rapid, la un pas sa piarda meciul cu Universitatea Cluj la masa verde! “Am trimis notificare!”


Pe fiica lui o cheama Maia Hiperboreea

Crsiti Pustai a facut masa mare la fast-food
Crsiti Pustai a facut masa mare la fast-food

Cand vine vorba de familia lui Cristi Pustai, un detaliu trebuie amintit. Astfel, dupa ce a citit “Emigranta Hiperboreea”, poezie scrisa de regretatul Adrian Paunescu, actualul antrenor Rapidului a decis sa-i puna fiicei sale numele de Hiperboreea. Mai precis, Maia Hiperboreea. Printre altele, profesorul de matematica are o mare pasiune pentru muzica folk, iar la Medias a infiinta un festival cultural cu numele de “Porc bun”.
 

Citește și...