Acasă » Vedete » Antonia » In sfarsit, rupe tacerea! Cel mai sincer interviu al lui Alex Velea despre divort si iubirea cu Antonia!

In sfarsit, rupe tacerea! Cel mai sincer interviu al lui Alex Velea despre divort si iubirea cu Antonia!

De: Cancan 29/12/2014 | 00:00

Au pus punct casniciilor pe care le aveau si de aproape un an formeaza cel mai controversat cuplu monden. Alex Velea rupe in sfarsit tacerea si marturiseste motivul divortului de fosta sotie, Ana, si cat inseamna Antonia pentru el.

Alex Velea

Aproape un an i-au lasat pe altii sa le comenteze divorturile si povestea de dragoste controversata. Acum, a venit randul lui Alex Velea sa spuna tot ce are pe suflet Antonia a fost acuzata in repetate randuri ca si-ar fi inselat sotul cu Alex Velea. Cantaretul, la randul lui, a primit lovituri dupa lovituri in momentul in care a decis sa puna punct casniciei cu sotia lui, Ana.

“Noi suntem fericiti! Asta conteaza… Ati trecut amandoi prin experiente mai putin placute, respectiv al divortului. Asta e viata… Nu suntem nici primele, nici ultimele persoane, i se putea intampla oricui, noi am incercat sa ne vedem de viata noastra, intr-un mod cinstit si simplu, numai ca lumea ne-a bombardat, au devenit extrem de curiosi, ne-au invadat vietile cumva, s-au bagat in vietile noastre cu picioarele, lucrul asta nu e posibil. A fost un an greu dar si fericit totodata, am avut multe motive de care sa ne agatam pentru a nu fi suparati sau tristi, a fost un an complex cu fel de fel de sentimente. Cum ai incercat s-o faci pe Antonia sa treaca peste toate aceste lucruri? Am multe poante tari!”, a marturisit cantaretul intr-un interviu exclusiv acordat emisiunii Cancan.ro

Alex Velea

Antonia inca este oficial sotia lui Vincenzo Castelano. Acesta n-ar vrea sa semneze actele de divort inainte sa rezolve situatia custodiei fetitei de 4 ani pe care o au. Micuta se afla in Italia, in grija bunicilor, si rare au fost momentele in care Antonia ar fi primit acordul sa-si viziteze copilul.

“Astea sunt treburile lor, nu-mi place sa vorbesc, nu-mi place sa ma bag eu. Tu cum esti cu fetita Antoniei, ai cunoscut-o? Da, ne-am cunoscut si imi place foarte, foarte mult si cred ca e reciproc sentimentul. E superba fetita, e un dar divin pe care l-au primit acesti doi oameni, unul dintre ei urmeaza sa mai aiba un copil, cu mine, asta e viata si fiecare trebuie sa-si vada de destinul lui. O sa se rezolve toate treburile.”, a declarat Alex.

Alex Velea

Alex Velea isi divinizeaza iubita despre care spune ca frumusetea ei exterioara n-o eclipseaza pe cea interioara.

“E pacat ca lumea nu-i cunoaste latura umana care e mai frumoasa decat cea exterioara. Zi-mi putin… Ar fi prea mult de zis, ar trebui cateva editii. E un om special, extraordinar, plin de caldura, e de pus la inima.
Tu ai pus-o deja la inima… de tot! Inca nu s-a intamplat lucrul asta oficial… Nu conteaza asta. Nu va leaga o hartie… Nu, in ambele cazuri, am fost casatoriti amandoi, nu conteaza actele atat de mult. Daca nu primeaza sentimentul asta care te leaga, nu mai conteaza niste acte.”
, a mai spus cantaretul.

Alex Velea

In cateva zile isi vor intregi familia cu un baietel. Antonia urmeaza sa nasca primul copil al lui Alex.

“Asta este marea veste si marea bucurie a anului 2014, aparitia acestui copil minunat, suntem foarte fericiti si de abia asteptam sa-l vedem. Sa-l tinem in brate, sa-l mangaiem, sa-l… ahhh. Zilele astea trebuie sa vina (NOTA REDACTIEI – Intre timp, Antonia a adus sambata pe lume un baietel perfect sanatos)!

Inainte de anul nou, asa. Sau, dupa… Sa nu vina de anul nou! Esti pregatit? De abia astept sa mi se schimbe viata, cu siguranta ni se va schimba in bine. Ati pregatit lucruri pentru el? Normal, camera e pregatita. Cu patutul, cu toate hainele. Abia astept sa-l vad pe fratiwerul Alex Velea schimband pampersi. Cred ca o sa ma descurc, invat repede. Ramaneti voi doi sau beneficiati de ajutorul parintilor? Clar, cu ajutorul parintilor! Da!? Parintilor. Toata lumea este foarte bucuroasa, toti deabia asteapta sa-l vada, sa aiba grija de el. Noi ne intrebam daca o sa iasa tatuat.”, a marturisit viitorul tatic.

Alex Velea

Alex Velea

Alex va fi pentru prima oara tatic si cea mai mare dorinta a lui ar fi ca baietelul sa le calce pe urme.

“Antonia a mai trecut prin experienta asta… dar de abia asteapta, e o experienta noua… e un baiat de data asta, baiatu` lu` tata, i-a gasit un nume? Da, dar nu vi-l zic. Sunteti superstitiosi? O sa-l cheme si Andrei, cu siguranta, ca pe nasul lui, Smiley. Initial ma gandisem sa-i zic Smiley dar nu m-au lasat prietenii, familia. Mi-ar placea sa ne mosteneasca talentul asta, sa cante. Tu iti dai seama ca n-o sa spuna mama ca tot copilul? Mammaaa (n.r.canta)”, a glumit Alex.

Alex Velea a avut sarcini usoare pe perioada sarcinii Antoniei. Desi spune ca singura pofta s-a limitat la inghetata, mamica n-a acumulat prea multe kilograme in plus, doar opt.

“De la 61 la 69! N-am vrut sa zic 69 dar s-a nimerit, na…”, a spus Alex Velea.

Alex Velea

Alex a combinat viata personala cu cea profesionala si, ajutat de iubita lui, Antonia, a batut recordul la vizualizari cu noul hit “Defectul tau, sunt eu”. Pentru anul viitor promite sa rupa topurile cu alte trei hituri.

“Zi-mi cum e cu „Defectul tau sunt eu”, cred ca are multe substraturi… E foarte frumos spus, e o declaratie de dragoste frumos spusa. Pentru Antonia, banuiesc… Evident! Lucrezi de revelion… Da! Trebuie sa strang bani pentru pampersi, pentru… stii ce zic. Se face 12 noaptea, vine anul 2015, pui mana pe telefon si o suni pe Antonia. Ce-i spui? Incep cu „te iubesc”, asa cum fac deobicei, la multi ani, cum te simti, s-a intamplat ceva, trebuie sa vin? Esti panicos, vad ca esti foarte atent? Da! In ceea ce o priveste, da, nu sunt panicos cat atent, nu exagerez dar ma intereseaza, normal.”, a mai declarat Alex Velea pentru emisiunea Cancan.ro

Alex Velea

Printre putinii prieteni care le-au fost tot timpul alaturi e Adina Buzatu. Stilista le-a croit de fiecare data sfaturi care s-o faca pe Antonia sa treaca mai usor peste momentele dificile iar pentru Alex are de fiecare data ac de cojocul din garderoba lui.

“Intr-adevar o iubesc mult pe Adina, ma aranjeaza pentru fiecare eveniment.”, a spus Alex.

“E foarte important sa aiba o preocupare constanta, nu neaparat sa aiba o garderoba vasta, mai ales in cazul barbatilor, daca ai cateva piese foarte bune, le poti rula, adaugi de fiecare data o piesa vedeta, cum e acest sacou, pantofii sunt extrem de versatili, un pic punk dar merg in multe combinatii.”, a declarat Adina Buzatu.

Alex Velea

Fratiwere-ul Alex Velea spera la un an nou desprins din proverbul “Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele”.

Alex Velea

“Un, doi, trei si… sorcova, vesela, la multi ani tuturor romanilor, tot ce va doriti, Alex Velea va iubeste mult, fiti alaturi de mine si in 2015 pentru ca o sa ne distram mai bine ca in 2014 si cred ca mai slab ca-n 2016!”, a urat Alex Velea.

Citeste si:

Alex Velea, declaratii incendiare despre Antonia! „A mai inceput sa se detaseze..e geloasa si..”

(M.N.)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...