In timp ce toata lumea se plange ca s-a ingrasat de sarbatori, Iulia Vantur arata senzational! Iata care este secretul ei

Publicat: 07/01/2015 | 17:07
In timp ce toata lumea se plange ca s-a ingrasat de sarbatori, Iulia Vantur arata senzational! Iata care este secretul ei

Inceputul de an a gasit-o pe Iulia Vantur intr-un tinut exotic, mai precis in India. Blondina a preferat sa mearga in locul unde reuseste mereu sa isi incarce bateriile si sa isi puna in valoare calitatile fizice cu ajutorul... naturii.

Si pentru ca tot anul sa-i mearga bine, Iulia Vantur nu a vrut sa rateze o vizita in tara unde a devenit star de cinema. Frumoasa blondina a inlocuit frigul din Romania cu temperaturile placute din India si le-a aratat celor care ii invidiaza silueta cum reuseste sa se mentina in forma.

Iulia Vantur

Blondina a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini, fie cu animale, fie intr-un peisaj de vis. La orice pas, Iulia urmeaza un crez indian mai vechi, si anume acela de a fi in armonie cu natura. Astfel, fanii au putut remarca silueta ei de invidiat, dar si locurile foarte frumoase in care si-a petrecut ultima perioada.

Iulia Vantur

„If you truly love nature, you will find beauty everywhere/ Daca intr-adevar iubesti natura, vei gasi frumusetea oriunde”, a scris vedeta in descrierea unei imagini.

Iulia Vantur

In plus, Iulia incearca sa fie mereu cu zambetul pe buze oferindu-le astfel fanilor propriul exemplu. “O zi frumoasa se incheie cu un zambet”, le-a transmis blondina celor care ii urmaresc activitatea pe site-urile de socializare. “O poza frumoasa incepe si se-ncheie cu incomparabila Iulia Vantur!”, a fost raspunsul unui admnirator.

Iulia Vantur

CITESTE SI:

Nicio femeie nu ar trebui sa arate asta vreodata! Cum a fost filmata Iulia Vantur

Pentru cine danseaza Iulia Vantur de cand a coborat definitiv de pe „ringul viselor” si ce o mai leaga acum de India si de iubit

Are o relatie speciala cu parintii

Orice a realizat in cariera si in viata, Iulia a gasit intotdeauna un sprijin in parintii ei. Relatia deosebita pe care o are cu acestia a fost de multe ori o alinare chiar si atunci cand lucrurile nu au mers chiar asa cum si-ar fi dorit.

Iulia Vantur

“Copiii nu au nevoie doar de dragostea parintilor ci si de dragoste intre parinti. Sunt norocoasa ca am avut parte de amandoua.”, a scris Iulia in dreptul unei imagini in care apare alaturi de parintii ei.

R.O.