În urmă cu 10 ani era în echipa ”matinalilor” Răzvan & Dani! Cu ce se ocupă azi prima asistentă TV din România

Publicat: 07/12/2017 | 00:00

Andreea Spătaru a fost prima asistentă TV din showbiz. În urmă cu zece ani apărea pe micile ecrane alături de “matinalii” Răzvan şi Dani, dar şi în revistele pentru bărbaţi, în paginile cărora făcea furori. Blonda a ales acum să se retragă din lumina reflectoarelor şi duce o viaţă liniştită departe de lumea showbiz-ului. (VEZI ŞI: IMAGINI ULUITOARE! A scandalizat toată România, iar acum…Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a rupt-o în bătaie pe Andreea Spătaru, celebrul model Playboy)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe vedetă alături de soţul ei, Sorin Marica, alias “Capone”, şi de fetiţa lor, Maria Sofia, care este o adevărată domnişoară. Acum, familia este cea care contează pentru Andreea, iar noi i-am surprins într-unul dintre acele momente minunate petrecute împreună, după ce şi-au răsfăţat papilele gustative la o patiserie din Capitală. Aşa cum se observă şi în imagini, Maria Sofia s-a bucurat tare mult că se afla în compania ambilor părinţi, era numai un zâmbet, l-a luat de mână pe tatăl ei şi nu i-a mai dat drumul pânâ la maşină.

Venirea pe lume a fiicei sale i-a reorganizat viaţa Andreei şi a făcut-o să renunţe la meseria de manechin. Putem spune că într-adevăr vedeta s-a schimbat radical, a renunţat să mai pozeze sexy, se dedică întru totul familiei şi este o mămică responsabilă. (CITEŞTE ŞI: Ţi-o mai aminteşti pe Andreea Spătaru? Prima asistentă TV de la ”Neatza” s-a întors la… şcoală!)

Îşi mai doreşte o fetiţă

Andreea Spătaru a mărturisit detalii importante despre cel de-al doilea copil: „În fiecare zi vorbim despre o surioară a ei pe care a numit-o Alessia. De vreo 3-4 ani vorbim despre ea care tot întârzie să apară. E ocupată cu alţi părinţi cred. Ne dorim să vină încă o fetiţă în familia noastră, dacă va fi băieţel va fi bine primit„, a mărturisit Andreea Spătaru. (VEZI DOAR PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Iubitul Andreei Spătaru este un tătic model! Uite cât de grijuliu e cu fetiţa, în parc, când blonda se ocupă de treburile casei)

Fostul iepuraş Playboy spunea că îi este dor de televiziune, dar că se simte foarte bine şi în actuala postură. „Viaţa mea este foarte normală şi foarte simplă. Mă ocup de familie şi de cea mică. Nu mai merg în cluburi, nu am mai pierdut nopţile. De ziua mea, nu voi petrece în club. Voi petrece în familie, la un film, relaxare. Mi-a fost dor de televiziune, dar foarte multă lume mă întreabă de ce nu mă întorc pe sticlă. Nu s-a concretizat niciun proiect în mod oficial, dacă se va ivi ocazia pe viitor, cu siguranţă voi accepta şi mă voi întoarce cu cea mai mare plăcere  Deocamdată, mă simt foarte bine în postura de mămică şi îmi ocupă mai tot timpul”, a declarat Andreea. (NU RATA, AICI: S-a ”pensionat” de pe sticlă şi a devenit… Cu ce se ocupă prima asistentă TV din România!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...