„In viata lui Serban nu a fost numai Irina, au fost si altele”. Bleont rupe tacerea despre Serban Ionescu!

Publicat: 23/11/2012 | 17:47
„In viata lui Serban nu a fost numai Irina, au fost si altele”. Bleont rupe tacerea despre Serban Ionescu!

Actorul Claudiu Bleont a vorbit despre relatia controversata dintre Serban Ionescu si Irina Lehan, femeia despre care s-a speculat mult timp ca ar fi fost amanta regretatului actor.

Claudiu Bleont a lasat de inteles ca relatia dintre Magda Catone si Serban ionescu era foarte zbuciumata din cauza infidelitatilor reciproce.

„Ei nu au fost niciodata doi ci de multe ori cate patru. Magda a inteles de multe ori chestia asta” a spus actorul la Antena 1.

Mai mult decat atat, Claudiu Bleont a afirmat ca Magda a stiut tot timpul despre relatia dintre cei doi si ca Magda Catone nu ar trebui sa fie suparata pe Irina Lehan.

Irina Lehan

„A fost o relatie framantata, in acelas timp o relatie vie. S-au iubit si s-au calcat reciproc. Ii spuneam Magdei ca el a fost de multe ori un ciocan iar ea a gasit nicovala rabdarii. Am fost prezent in viata lor de cuplu si in viata lor subtila umana. Irina este o o iubitoare. S-or fi iubit nopti in sir, poate au baut, au celebrat. A stat o vreme in casa la ei si mie mi se parea ca face parte din familie. Cred ca Magda are destula intelepciune incat sa nu o urasca pe Irina. Serban a avut mereu partea lui de haiduc” a mai spus Claudiu Bleont.

„In viata lui Serban nu a fost numai Irina, au fost si altele. Magda a transformat relatia cu Serban intr-un act de indurare. Sa-i fi nevasta lui Serban Ionescu e mult mai greu decat sa-i fii amanta. Serban Ionescu nu era suparat pe Magda Catone, era suparat chiar si pe el insusi. El a acceptat-o pe Irina pentru ca ei ii era mai usor acest an de indurat. In mandria lui, in dreptatea pe care o avea si-a dat seama ca nu poate sa-i faca Magdei si chestia asta. Irina l-a indurat, i-a fost alaturi. Am vazut-o pe Irina prima data la ei acasa intr-o zi in care Magda l-a dus la baie pe Serban, l-a spalat ca pe un copil la p**a, la c*r iar Serban era foarte agresiv cu ea.! Irina a stat alaturi de ei din iubire! Pe cat? Magda era sotia iubitoare. Cineva acolo presta iubire sau iubire si ceva bani? Faptul ca Irina i-a fost alaturi este un lucru bun, dar nu se ridica la valoarea si la conditia mamei copilului lui Serban Ionescu, femeii care i-a stat alaturi unui actor cu multi demoni” a continuat actorul.

Serban Ionescu

Cat despre averea lui Serban Ionescu despre care s-a speculat ca Magda Catone ar dori sa o obtina, actorul a afirmat ca este infima.

„Care avere? Cat? Ce aduni din viata unui actor e praf pe toba. Intelegerea lui era modificata de aceasta rasnita care-l modifica din muntele ala de om sa-l faca apa. Magda nu se chinuie, ea s-a rugat pentru Serban sa nu mai bea, sa nu mai plece, cu lunile.
a conchis Claudiu Bleont.