Incă un Crăciun fără Iurie Darie! Anca Pandrea a impodobit bradul cu pozele lui „Iurişca”: „Nu-mi vine sa cred ca nu mai e”

Publicat: 20/12/2013 | 08:25
Incă un Crăciun fără Iurie Darie! Anca Pandrea a impodobit bradul cu pozele lui „Iurişca”: „Nu-mi vine sa cred ca nu mai e”

Actrita plânge cu lacrimi amare de câte ori isi aminteste de adoratul ei iubit, care a plecat dintre noi la sfârsitul anului trecut.

In pofida trecerii timpului, Pandrea nu se resemneaza cu pierderea celui care a fost „iurisca al meu”, iar anul acesta a impodobit bradul de Crăciun cu pozele lui.

„E al doilea Crăciun fără Iura şi încă nu-mi vine să cred că nu mai este„, a declarat actrita pentru ziarul Ring.

„Lui Iura i-ar plăcea să mă vadă împodobind bradul de Crăciun şi petrecând Sărbătorile de Iarnă cu zâmbetul pe buze. Însă eu nu reuşesc să-mi iau gândul de la el„, a completat Anca Pandrea, precizând că va petrece Sărbătorile la Satu Mare, alături de colegi.

A murit după o lupta grea cu boala

Iurie Darie a decedat in noaptea de 9 spre 10 noiembrie, in urma unei boli care l-a tintuit la pat timp de câteva luni. Marele actor si regizor a lăsat o adâncă suferintă nu doar in lumea cinematografică, ci si in sufletul Ancăi Pandrea, femeia care i-a fost alături in ultimii 27 de ani si care l-a iubit nebuneste.

anca pandrea

 

C.V.