Incendiu violent în apropiere de Autostrada A1. A luat foc o hală în care sunt depozitate acetonă și rășini – VIDEO

Autor:
Publicat: 02/12/2019 | 18:21

Un incendiu violent a izbucnit, luni după-amiază, la o hală din localitatea Căteasca, chiar în apropiere de Autostrada A1, București-Pitești. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Un bărbat în vârstă de 22 de ani a suferit arsuri superficiale la membrele inferioare și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

UPDATE 17.24. Jumătate de hală, în flăcări

Tânărul rănit este angajat și a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă focul. În aceste momente, intervin la fața locului peste 35 de pompieri argeșeni. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 200 de metri dintr-un total al halei de 400 mp. Focarele au fost localizate și se lucrează la lichidarea incendiului.

Știrea inițială

Focul a izbucnit la o hală aflată la kilometrul 94 al autostrăzii A1. În imobil erau depozitate acetonă și rășini poliesterice. La sosirea pompierilor, focul se extinsese pe aproximativ 60 de metri pătrați, în interiorul halei. (VEZI ȘI: PRIMA NOAPTE DE IARNĂ, PRIMA VICTIMĂ. O BĂTRÂNĂ DIN DÂMBOVIȚA A FOST GĂSITĂ CARBONIZATĂ ÎN CASĂ)

Intervenție promptă a salvatorilor

La fața locului intervin patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj cu o autospecială CBRN și un echipaj SMURD. În incendiu a fost rănit un tânăr de 22 de ani, care a suferit arsuri superficiale la picioare. Tânărului i s-au acordat îngrijiri la fața locului, de către membrii echipajului SMURD. (NU RATA: INCENDIU ÎNTR-UN MALL DIN CAPITALĂ)