Incendiu violent într-un bloc din Giurgiu. Au fost evacuate 12 persoane. Patru adulți și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale

Autor: Maya Radu
Publicat: 17/06/2019 | 15:43

Un incendiu violent a izbucnit, luni, într-un bloc din municipiul Giurgiu. Mai mulți locatari au fost evacuați, incendiul manifestându-se cu degajare masivă de fum. (VEZI ȘI: PESTE 200 DE CĂLĂTORI EVACUAȚI DIN TRENUL BUCUREȘTI-TIMIȘOARA, DUPĂ UN INCENDIU LA LOCOMOTIVĂ)

Focul a izbucnit la un apartament de la etajul III al unui bloc din Giurgiu. Au fost evacuate 12 persoane, dintre care 10 adulți și doi copii. Dintre aceștia, au necesitat îngrijiri medicale patru adulți și un copil. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și autospeciale cu apă și spumă.

Un copil și o bătrână au ajuns la spital

Incendiul a fost lichidat după aproape o oră. Două victime au fost transportate la spital. Este vorba despre un copil și o bătrână. La rândul ei, mama copilului doar l-a însoțit pe acesta la spital, fără a fi afectată de incendiu. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU GRAV ÎN BUCUREȘTI. UN TRAMVAI A LUAT FOC ÎN INTERSECȚIE LA DRISTOR)

Citește și...