Incendiul de la Bamboo a fost stins după două zile! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ făcute publice de autorităţi

Publicat: 23/01/2017 | 13:38
Incendiul de la Bamboo a fost stins după două zile! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ făcute publice de autorităţi

Incendiul de la Bamboo a fost declarat stins abia luni, la ora 12:30. Autorităţile au spus că autospeciale de stingere vor rămâne la faţa locului pentru încă 24 de ore.

ISU Bucuresti-Ilfov a postat pe pagina de Facebook un mesaju prin intermediul căruia anunţă că incendiul de la Bamboo a fost declarat stins, luni, la ora 12:30. Cu toate astea, autorităţile au precizat că  Autospeciala de stingere va rămâne în supraveghere la faţa locului încă 24 ore.

”Update ora 12:30. Incendiul de la clubul Bamboo a fost stins. Autospeciala de stingere va rămâne în supraveghere la faţa locului încă 24 ore. În acest moment, pentru supravegherea zonei afectate de incendiu, la clubul Bamboo, se mai află o singură autospecială de stingere. Se observă în continuare existenţa unui singur focar, în zona centrală a clubului, de unde se mai degajă fum, cu posibilităţi limitate de stingere a acestuia din exterior. Monitorizarea situaţiei va continua pe parcursul zilei de astăzi”, anunţă ISU Bucuresti-Ilfov.

Clubul Bamboo a fost nimicit de flăcări

Un incendiu puternic a avut loc la clubul Bamboo, din Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La nivelul Capitalei a fost activat Planul Roşu. ISU Bucureşti-Ilfov a dispus chemarea la serviciu a tuturor pompierilor din turele libere. La faţa locului acţionează peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil şi Descarcerarea grea.

Mai multe persoane au primit îngrijire medicală din partea echipajelor SMURD. S-a constituit un punct de triaj al victimelor.

Pompierii au făcut totul pentru limitarea propagării incendiului către vecinătăţi şi localizare către strada Tuzla. Scafandrii pompieri au verificat zona adiacenta clubului, pe lac. Nu au fost găsite persoane.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de 2500-3000 mp. Echipajele SMURD şi SABIF au transportatat la spitalele din Capitală un număr de 20 de persoane. Alte 12 persoane s-au deplasat cu mijloace proprii.

Citește și...