Bianca Drăguşanu a trăit un moment neplăcut înainte să apară astăzi pe sticlă. Iubita lui Victor Slav a povestit totul imediat ce a ajuns în platoul emisiunii sale. Orice femeie care a auzit mărturisirile ei a înţeles perfect trăirile vedetei.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit că la scurt timp după ce a ajuns la serviciu şi a deschis dulapul cu haine, acestea au picat toate peste ea. Acest moment e considerat de multe femei o adevărată dramă, mai ales atunci când sunt în întârziere.

În timpul destăinuirilor, vedeta a mărturisit un secret din intimitatea relaţiei cu Victor Slav. Ea a spus care a fost primul lucru pe care i l-a cerut iubitului ei, după ce a ajuns acasă. Cei doi se amuză şi acum când îşi amintesc momentul. Şi asta pentru că Bianca Drăguşanu l-a întrebat pe partenerul ei dacă are un elastic de păr.

"Am alergat spre studio şi am avut o dramă! Am deschis dulapul şi au picat pe mine toate hăinuţele, rochiţe, tot. (...). Uite aşa mi-am adus aminte de primul pas în relaţia cu iubitul meu. Dulapul... (...). Hai, că vă fac acum filosofia dulapului, care e foarte important. (...). Stai să-mi aduc aminte, da, aşa e cu periuţa de dinţi. Dar primul lucru pe care l-am întrebat pe Victor când am mers la el acasă a fost: «Nu ai cumva o prinzătoare de păr?». Era culmea să spună: «Da, dragă, uite» (...)", a povestit Bianca Drăguşanu.

Prezentatoarea TV şi partenerul ei, Victor Slav, au devenit părinţi de fetiţă în urmă cu mai bine de un an.

Citeste despre:bianca dragusanu, victor slav, sofia, drama, emisiune, dulap, haine, elastic de par, parinti, cancan, cancan.ro


Share On Facebook