Acasă » Videoteca » Incognito printre swingeri. Partea I: rezervi, platesti in hol. Cand treci la actiune, ai voie sa-ti pastrezi chilotii si pantofii

Incognito printre swingeri. Partea I: rezervi, platesti in hol. Cand treci la actiune, ai voie sa-ti pastrezi chilotii si pantofii

De: Cancan 04/09/2013 | 01:43
Unul dintre primele cupluri care ajung la club aleg sa lase masina la o oarecare distanta

Se vorbeste pe la colturi, in statia de tramvai, la o bere sau prin birourile marilor corporatii in pauza de tigara…Cu mirare, cu indignare, dar mai ales cu o doza teribila de curiozitate…Swing. Swingeri. Sex. Sex in grup. La gramada. Cu necunoscuti...

Roxana Ionita, in varsta de 32 de ani, a deschis clubul de swingeri in 2010. Adora
Roxana Ionita, in varsta de 32 de ani, a deschis clubul de swingeri in 2010. Adora „modelul tarilor nordice” si considera ca afacerea ei e un succes

Disputa. Barfa. Provocare. Teama. Tentatie. Si curiozitate. Mai ales curiozitate. Sigur, informatii despre clubul de swingeri deschis acum vreo trei ani in Bucuresti, au aparut. Patroana insasi a vorbit despre ce bine, ce frumos si ce interesant e, cum se aduna acolo oameni dezinhibati, cum socializeaza un pic si-apoi, in cel mai firesc mod cu putinta, se retrag in camerele de sus si…fac sex. Dar intrebarea “cum? Cum se intampla, de fapt, lucrurile acolo?” a ramas intotdeauna suspendata in aer si a nascut vii controverse.

Trecem despre abilitatea fiecaruia de a-si convinge partenerul sa intre intr-un astfel de joc. Si ajungem in punctul in care avem acord total. Ea/el a spus “da”, hai sa mergem. “draga, dar nu e obligatoriu sa facem sex. Ne uitam un pic si, daca e ok, stam. Daca e curat, daca oamenii sunt de calitate, daca…Vedem. Incercam. Daca nu, mergem acasa…”

Miercuri, seara pentru cupluri

Bun. Povestea ce urmeaza e un reportaj si trebuie tratat ca atare. Totul incepe cu o rezervare facuta la telefon. Miercurea e zi pentru cupluri. Vineri si sambata pot veni si neinsotitii. Ramanem, deci, la miercuri. Pare mai…familial(?!) La celalat capat al firului nu ti se cer prea multe date. Un nume. Si, va asigur, poate fi si fictiv.
Suntem, asadar, in data stabilita, o seara de sfarsit de vara, mijloc de saptamana. Placut si liniste pe Agricultori, o strada din zona bulevardului Pache Protopopescu. Pe cand vecinii se retrag catre dormitoare ori se mai uita la cate un show nocturn pe la tv, la vila discreta unde se practica sexul in grup incep sa apara cuplurile. Unii aleg sa parcheze masina la oarece distanta. Altii vin cu taxiul, dar sunt personae care ajung la “vila placerilor” pe jos. Asa, ca intr-o plimbare.

Unul dintre primele cupluri care ajung la club aleg sa lase masina la o oarecare distanta
Unul dintre primele cupluri care ajung la club aleg sa lase masina la o oarecare distanta

In drum spre o noapte de distractie, el isi mangaie tandru partenera pe spate
In drum spre o noapte de distractie, el isi mangaie tandru partenera pe spate

Ora 20.15 Apare un domn bine, cu varsta greu de depistat in intervalul 45-55 de ani. Porta bermude de blugi si o camasa, pantofi sport si e insotit de o blonda eleganta. Ea il asteapta rabdatoare pana aseaza ceva in portbagaj si apoi, ca si cum ar merge sa viziteze un prieten, se indreapta spre intrarea in vila. Galant, barbatul ii tine discret o mana pe spatele gol. Suna si sunt imediat primiti.

Doamna este emotionata. De la distanta ar parea ca incearca sa traga de timp
Doamna este emotionata. De la distanta ar parea ca incearca sa traga de timp

Ora 20.30 Cateva minute mai tarziu, din directia opusa, un alt cuplu se indrepta cu pas grabit spre intrare. Barbatul pare mai nerabdator decat doamna care se tot opreste incercand, poate, sa-si mascheze emotiile. Isi aranjeaza cu gesturi scurte rochia stramta, parul, poseta pe care ba i-o paseaza partenerului, ba si- o tine singura.

El pare grabit, ea amuzata. Par un cuplu normal care, intr-o seara de miercuri, au ales sa mearga in vizita la niste prieteni
El pare grabit, ea amuzata. Par un cuplu normal care, intr-o seara de miercuri, au ales sa mearga in vizita la niste prieteni

Ora 20.43 Da, daca nu ai sti ca acolo e un club pentru swingeri, chiar ai putea crede ca la vila alba de pe strada Agricultori are loc o petrecere. La fel de degajat, un alt cuplu traverseaza strada. Cu cativa centimetri mai inalta decat partenerul sau, ea poarta o rochie cu spatele gol si pantofi cu toc. Merge in urma lui cu un pas, dar continua sa discute amuzati pana in clipa in care intra.

Cuplul numarul 4, in ordinea sosirii. Un domn cu parul alb si o doamna cu rochie neagra merg tinandu-se de mana. Se vede de la o posta, au emotii.
Cuplul numarul 4, in ordinea sosirii. Un domn cu parul alb si o doamna cu rochie neagra merg tinandu-se de mana. Se vede de la o posta, au emotii.

Ora 21.00 Ei bine, acestia din urma par usor timorati. Amandoi. Intre doua varste, imbracati ca pentru o seara la restaurant, merg incet, tinandu-se de mana. El are parul alb, ea rochie neagra si par sa se incurajeze reciproc. E destul de evident, sunt pentru prima oara intr-o astfel de situatie si nu sunt convinsi ca asta isi doresc. Dupa o ultima ezitare in fata portii, isi fac totusi curaj.

El si ea, italieni. total dezinhibati. Se amuza in timp ce astepta sa li se descida usa
El si ea, italieni. total dezinhibati. Se amuza in timp ce astepta sa li se descida usa

Ora 22.16. II auzi de departe. Sunt galagiosi si…vorbesc in italiana. Ea e blonda, tunsa scurt, pe genul funky. Partenerul e ceva mai sobru. La ei e clar. Nu vin pentru prima oara la swing. Atitudinea, gesturile, totul indica o oarecare obisnuinta, detasare, dezinhibare. Plus ca au venit pe jos, gasind fara nicio problema adresa.

Si ei se indrepta spre
Si ei se indrepta spre „vila placerilor” tinandu-se de mana. Doamna poarta parul prins in coc si vorbeste in soapta

E ora 23.00 si un alt cuplu se indreapta timid catre intrarea in “casa placerilor” . Doamna are parul prins in coc si pare foarte emotionata. Domnul, cu camasa si pantaloni subtiri de in, o incurajeaza. Se tin de mana, strans. Si intra…

Lumanari si veioze rosii, fum gros si pofte ascunse

 

Pe toti aveam sa-i regasesc, cateva minute mai tarziu, in “camerele de socializare” . Cele sase cupluri, plus inca vreo sase venite pesemne mai devreme. Sa revenim, insa, la firul povestii. Imediat ce suni, usa e deschisa de un barbat cu alura de amfitrion. Are in jur de 35 de ani, parul blond si gelat. Poarta pantaloni de stofa fina, camasa rosie, vesta, cravata, sacou. Ca si cum ar deschide balul. Intr-un fel, asta si face.
Vrea sa stie numele si consulta lista cu rezervari. O data ce se convinge ca totul e in regula, patrundem intr-un hol intunecos. Probabil ca lumanarile dintr-un colt reprezinta singura sursa de lumina din incapere. Barbatul zambeste si e clar, se straduieste sa te faca sa te simti bine primit. Insa primul lucru de care are grija e sa incaseze banii. “Taxa de intare” e 150 de lei de cuplu. Asa e miercurea, tarif redus. In weekend distractia costa mult mai mult: 300 pentru o singura persoana.

Ca sa se relaxaze si sa prinda curaj, clientii au la dispozitie un bar. Cu bara pentru striptease
Ca sa se relaxaze si sa prinda curaj, clientii au la dispozitie un bar. Cu bara pentru striptease

Daca esti pentru prima oara la swingeri, faci :turul casei”. Amfitrionul te poarta – cu explicatiile de rigoare – mai intai la bar (o camera micuta, canapele, un fel de ring de dans si o bara pentru striptease), in camerele de socializare (doua odai a cate 4-5 metri patrati care comunica intre ele, intestate cu oameni pe canapele. Fum gros, sa-l tai cu cutitul. Lumanari si o veioza rosie intr-un colt. Douazeci si patru de priviri te studiaza din cap pana in picioare. Douasprezece maini sunt fluturate, douasprezece voci ureaza la unison “bun venit”). Turul casei continua cu dormitoarele. Doua “camere de relaxare” la etaj, plus un separeu. Toate dotate cu paturi immense. Peste tot asezate prezervative. Muzica e destul de tare, dar nu indeajuns de tare ca sa te impiedice sa-si auzi bataile inimii. Asta daca esti mai emotiv.

Doua camere si un separeu ocupa etajul vilei. Aici au loc schimburile de partener si toata ...actiunea
Doua camere si un separeu ocupa etajul vilei. Aici au loc schimburile de partener si toata …actiunea

Asa arata “introducerea” in micul Rai al placerilor de pe strada Agricultori. Dupa ce te-ai familiarizat cu interiorul vilei, nu-ti mai ramane decat sa faci o sumara cunostinta cu ceilalti. In camera de socializare. Oameni, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani. Toata lumea bea, toata lumea fumeaza. Discutiile se infiripa usor. “Ai o bricheta””Cum te cheama””Cu ce te ocupi” si inainteaza repede catre avansuri sexuale si mangaieri. Complimente, zambete, insinuari. “Ne vedem sus, ne vedem sus” se sopteste…
Nu toata lumea vorbeste cu toata lumea. Cuplurile se “aleg” cumva din camera de socializare. Cel putin asa a fost in acea miercuri. Unii doar privesc. Si cand “orologiul” bate 12 fix, la microfon o voce de barbat (cel mai probabil a amfitrionului) anunta scurt: Este ora 00.00, puteti urca in camerele de relaxare!

Asa arata unul dintre paturile din
Asa arata unul dintre paturile din „camerele de relaxare”

In “camerele de relaxare” nu mai exista haine. Tot la parter este si un vestiar cu dulapioare (fiecare cu cheia lui) si, alaturi, un dus. E curat, ingrijit si dotat cu toate cele necesare. Clentii au la dispozitie papuci – albastri si prosoape – albe. Daca ai un anumit grad de pudoare, ai dreptul sa-ti pastrezi chilotii. Si, daca vrei neaparat, si pantofii. Dar cei mai multi dintre iubitorii de placeri carnale colective aleg ca de la vestiar sa mearga la dus, apoi sa iasa de acolo in papuci si cu prospul infasurat in jurul corpului. Rand pe rand urca scarile. Unii renunta. Raman in “camerele de socializare”, imbracati. Beau, discuta.Poate isi fac curaj sa urce. Pentru ca “sus” e o alta lume. Sus totul e permis, totul e admis…(C.G/M.P)

Despre ce se intampla dupa ce amfitrionul anunta “liber la distractie”, dar si cum pleaca de la club cuplurile, dupa o noapte de placeri carnale libere, cititi in editia Cancan.ro de maine.
banner


 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la Cuțite
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...