INCREDIBIL! Care este suma FABULOASA pentru care se lupta sora lui Sergiu Nicolaescu si ce vrea sa faca cu banii

Publicat: 01/04/2014 | 07:40
INCREDIBIL! Care este suma FABULOASA pentru care se lupta sora lui Sergiu Nicolaescu si ce vrea sa faca cu banii

A trecut un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, iar scandalul pe averea regretatului regizor este departe de sfarsit. Sora lui Nicolaescu este convinsa ca va castiga. Aceasta este convinsa ca testamentul lasat de maestru este fals.

Avocatul Iolandei Nicolaescu a declarat pentru ziarul ring ca valoarea bunurilor s-a ridicat la 500.000 de lei noi. Initial, Iolanda Nicolaescu a cerut anularea testamentului la Judecatoria Sectorului 1, insa aceasta instanta si-a declinat compententa, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Bucuresti.

„Asteptam sa intre dosarul pe rol la Tribunalul Bucuresti. A fost respins de la Judecatoria Sectorului 1 din cauza competentelor legate de valoarea bunurilor care constituiau masa succesorala, care e mai mare de 5 miliarde de lei vechi. A fost un punct de vedere al instantei„, a declarat avocatul Constantin Florea.

Iolanda Nicolaescu vrea sa doneze jumatate din drepturi cinematografiei si o alta parte Bisericii Ortodoxe Roamane.

iolanda

Sora regizorului spune ca era in relatii foarte bune cu Sergiu Nicolaescu si nu intelege cum de a putut fi uitata in testament.
„Eu am vazut testamentul, nu seamana cu semnatura lui. Nu cred ca nu a pomenit nimic de mine… Eu nu exist? Vreau sa fac ceva pentru fratele meu, in memoria lui. Trebuie sa castig procesul, sa iau niste bani, pentru ca altfel nu pot sa fac nimic”, a mai spus Iolanda Nicolaescu in Ring.
__________________
Citeste si
Sora lui Sergiu Nicolaescu a facut un pas URIAS! Poate anula testamentul lasat de fratele ei: „M-au ajutat prietenii”

Sufletul maestrului nu-si gaseste linistea! La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora si sotia lui sunt tot la cutite
__________________

D.C.