Incredibil! Ce face Zavo in aceste momente si ce se va intampla cu trupul neinsufletit al Marioarei: “Voi avea grija sa…”

Publicat: 17/04/2015 | 12:29
Incredibil! Ce face Zavo in aceste momente si ce se va intampla cu trupul neinsufletit al Marioarei: “Voi avea grija sa…”

Oana a aflat vestea ca Marioara a murit astazi de dimineata, de la propria menajera. Desi multi s-ar fi asteptat ca vedeta sa sufere, se pare ca Zavo gestioneaza foarte bine situatia si stie exact ce se va intampla cu inmormantarea.

UPDATE: 15:45 In urma cu cateva momente, Oana Zavoranu a iesit din casa.

oana zavoranu

oana zavoranu

Nu plage ba, dimpotriva! Oana Zavoranu e mai mult decat impacata cu situatia ca mama ei a trecut in nefiinta si se pregateste, in aceste momente, sa mearga la spital pentru a se ocupa de toate formalitatile necesare: “O sa merg acolo sa semnez, pentru ca asa e procedura, eu trebuie sa o scot din spital, pentru ca sunt ruda de gradul intai. De inmormantare nu ma intereseaza, sa se ocupe Gigica, el este fratele ei, el a stat pe la ea pe la spital.

oana zavoranu

Nu degeaba, ci cu interes, pe multe zeci de mii de euro. Ea nu va fi inmormantata la mine in cimitir, nu are loc langa tatii mei. Tatalui meu natural eu ii cer iertare si o s-ai arat ca acum pot sa fac foarte multe pentru el, lucruri pe care nu le-am putut face acum zece ani, cand el a murit”, a declarat Zavo, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro. Oanei nici prin gand nu ii trece sa poarte doliu, nu de alta, dar sustine ca Marioara nu credea in aceste datini crestinesti:

Marioara

“Nici vorba de doliu! Pai ce, ea a tinut doliu dupa tatii mei? Nici macar o zi, asa ca o sa tin si eu doliu dupa ea cum a tinut ea dupa Zavoranu si dupa Banicioiu”, ne-a mai spus Oana.

 

Dana Enache

Citește și...