INCREDIBIL! Cum reactioneaza romanii cand o tanara este rapita CHIAR IN FATA LOR de pe strada

Publicat: 15/01/2015 | 14:06

De multe ori facem afirmatii pline de vitejie atunci cand vedem ce s-a intamplat intr-o anumita situatie, insa ce se intampla atunci cand suntem martori directi la o intamplare dramatica ce se petrece chiar langa noi?

Asta au vrut sa vada cativa tineri care au facut un experiment. Au regizat o rapire in plina strada si au filmat tot pentru a vedea cum se trezeste spiritul civic in fiecare dintre cei care trec pe acolo in acel moment.

Daca la inceputul filmuletului oamenii par nepasatori, ei doar uitandu-se si mergand mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spre final se vede cum trecatorii sar in apararea tinerei care este rapita.

Astfel, primul lucru pe care il fac cei care vad ca tanara dispare de sub ochii lor este sa puna mana pe telefon pentru a anunta autoritatile. Cei care au incercat asta au fost opriti, insa, la timp fiind instiintati ca totul nu a fost decat o “farsa” si sunt felicitati pentru curajul de care dau dovada.

Rapire

Stiti vorba aia “Dupa razboi, multi viteji se-arata”, asa se intampla si cu multi oameni care se arata plini de curaj cand vad o stire la TV, insa le e greu sa reactioneze atunci cand se intampla cu adevarat un astfel de eveniment sub ochii lor.

R.O.
 

Citește și...