Ineviatabilul s-a intamplat! Ce se intampla in aceste momente cu averea colosala a Mariei Ciobanu si ce scrie acum in acte!

Publicat: 18/06/2014 | 19:28

In cei aproape 50 de ani de cariera, Maria Ciobanu a reusit sa stranga o avere colosala. Peste doua milioane de euro, pe care i-a investit in proprietati. De curand, artista a trecut toate proprietatile din Romania pe numele celor trei copii.

Dupa o viata petrecuta pe marile scene romanesti, Maria Ciobanu, ajunsa la varsta de 77 de ani, prefera sa isi traiasca batranetea departe de meleagurile autohtone. Mai exact, in America, acolo unde detine cateva proprietati.

Cantareata de muzica populara a plecat peste ocean inca din luna noiembrie a anului trecut, si nu are de gand sa se intoarca in Romania prea curand. Motivul? Sufera de diferite afectiuni, iar medicii i-au interzis sa calatoareasca, mai ales cu avionul, pentru ca presiunea atmosferica i-ar putea produce un infarct.

 

In America, Ciobanu are o pensie de 750 de dolari!

Maria Ciobanu

Insa, chiar daca nu ar fi avut probleme de sanatate, Maria Ciobanu tot nu ar fi dorit sa se intoarca in tara. Se simte bine in America. Locuieste intr-o vila superba, alaturi de fiica sa, duce o viata linistita, fara lipsuri si se bucura de faptul ca acolo este anonima si poate face absolut tot ceea ce isi doreste. Mama lui Ionut Dolanescu isi petrece majoritatea timpului in curtea casei sale, dar si la biserica, unde merge zilnic. Pe deasupra, indragita interpreta primeste din partea statului american si o pensie de 750 de dolari in fiecare zi.

 

A trecut toata averea pe numele copiilor sai!

Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America
Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America

Insa, dupa ultimele legi ale statului american, interpretei ar fi trebuit sa ii micsoreze pensia, avand in vedere averea pe care o detine. Asa ca, fara sa stea pe ganduri, Maria Ciobanu a trecut toate proprietatile detinute pe numele celor trei copii ai sai. Mai exact, Leontina, Camelia si Ionut au devenit proprietarii a trei vile in Bucuresti, patru apartamente in Capitala, dar si cateva terenuri extrem de scumpe de pe langa Bucuresti.


CITESTE SI:

Maria Ciobanu are probleme grave de sanatate! Ce a patit interpreta in Statele Unite: „Sa nu uitam ca are 77 de ani”

Vestea care a daramat-o pe Maria Ciobanu! „De dimineata, plange continuu si repeta ca sora ei a murit!” Nu ajunge la inmormantare

 

S-a apucat de afaceri si in America!

Maria Ciobanu

Asemenea rivalei sale de o viata, Ionela Prodan, Maria Ciobanu s-a apucat si ea de afaceri in America, mai ales ca dispune de resursele financiare necesare. Astfel, ea a investit in doua vile cochete, pe care le-a trecut pe numele uneia dintre fiicele sale. Casele au fost inchiriate si incaseaza lunar o suma destul de frumoasa.

 

Claudia Balan

Citește și...