Inna si-a luat ramas bun de la Romania pentru cel putin sase luni. Vezi ce o tine pe artista cat mai departe de tara

Publicat: 08/01/2014 | 12:39
Inna si-a luat ramas bun de la Romania pentru cel putin sase luni. Vezi ce o tine pe artista cat mai departe de tara

Dupa ce romanii se obisnuiesera sa o aiba prin preajma, Inna este nevoita sa paraseasca din nou tara natala. De aceasta data, artista va disparea din peisaj mai bine de sase luni. Motivul? Inna pregateste un nou proiect, care se anunta incendiar.

Faptul ca a devenit un artist de talie internationala o face pe Inna sa stea cat mai mult departe de tara natala. Cantareata este mai mereu pe drumuri, prinsa intre concerte, emisiuni, inregistrari si repetitii.

inna

Cu toate acestea, in ultima vreme, artista a zabovit ceva mai multa vreme in Romania, unde a avut timp sa stea cu prietenii, familia, dar si sa lucreze. In momentul in care romanii se obisnuiau cu gandul ca isi vor vedea mai des solista preferata, Inna ii loveste „sub centura”.

Strigat de disperare pe Facebook! Inna si-a speriat fanii: „Auziti-ma, va rog! Mi-e MILA de mine”

Pleaca in tour-turneu

Cei care sunt pasionati de muzica Innei si apreciaza munca pe care o depune fie vor fi nevoiti sa se multumeasca sa o vada pe micrul ecran, fie vor face tot posibilul sa mearga prin Europa la concertele pe care le va sustine.

Inna

Inna nu da semne ca se va reintoarce in tara, mai devreme de sase luni. Odata cu inceperea noului an, Inna a demarat si un nou proiect, care se anunta cel putin la fel de incitante ca cele de pana acum. Dat fiind faptul ca munca ei se desfasoara in cea mai mare parte in America, cel putin, pana in primava, bruneta va locui acolo, impreuna cu echipa ei, iar apoi va incepe un turneu prin toata lumea. Cu siguranta, Romania se afla pe lista concertelor ei, insa momentul revenirii nu este unul tocmai recent.

INNA

S-a lansat in afara

Se stie ca Inna a devenit cunoscuta in afara Romaniei. Dupa ce si-a incercat norocul in tara natala, fara insa un prea mare rezultat, impresarul ei, Lucian Gitita, a oferit un demo cu piesele ei unei case de discuri din America. Asa se face ca romanii au auzit de Inna de abia la posturile de radio, crezand ca este o artista internationala.

Inna

Cu toate ca nu a fost apreciata inca de la inceput, Inna s-a bucurat nespus cand a avut primele concerte in Bucuresti si sustine ca orice s-ar intampla Romania este tara ei si este mandra de acest lucru.

Citeste si

Sanii Innei nu au fost niciodata mai „liberi”! Cum a putut cantareata sa se afiseze in public, la o gala de premii

VIDEO Inna e pe cai mari! Cântăreata a inregistrat o piesă cu Pitbull! Ascult-o aici si spune daca iti place

INNA A POZAT GOALĂ! Imaginile au ajuns pe internet! Toţi au văzut-o în toată splendoarea

Denisa Macovei

Citește și...