Inregistrare-bomba! Uite cum a convins-o Bahmu pe directoarea scolii sa obtina ordin de restrictie impotriva lui Prigoana

Publicat: 06/01/2015 | 17:13

Scandalul dintre Bahmu si Prigoana a atiuns cote alarmante! CANCAN.ro a intrat in posesia unei inregistrari-bomba prin care vedeta TV o convinge pe directoarea scolii la care invata copiii sa ii fie aliat in razboiul de la Tribunal cu sotul ei.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au facut deja un obicei in a se certa pe la diverse emisiuni si de a ameninta ca se despart definitiv. Desi multa lume nu le-a dat crezare vorbelor, ultimul scandal iscat intre cei doi soti scoate la iveala detalii nemaistiute si mai ales nepovestite pana acum.

 

Adriana si Silviu au mai divortat in trecut
Adriana si Silviu au mai divortat in trecut

Bahmu a cerut ajutorul directoarei scolii unde invata copiii ei

 

Dupa ce si-a luat copiii si a plecat din casa unde locuia alaturi de Silviu Prigoana, Adrian Bahmuteanu a inceput demersurile pentru a putea obtine custodia copiilor si mai ales un ordin de restrictie pentru tatal celor mici, pe care il acuza de violenta la adresa ei, dar si la adresa baietilor. Pentru a fi sigura ca instanta ii va da castig de cauza, Adriana a inceput sa-si stranga aliati, persoane care ar fi fost de fata cand Silviu si-ar fi iesit din fire. Iar printre cei care au depus marturie in favoarea ei se numara si directoarea scolii particulare unde invata Maximus si Eduard.

Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana

Pe celebra adresa pont@cancan.ro ne-a parvenit o inregistrare bomba intre Adriana si directoarea liceului, inregistrare pe care noi am ales sa o publicam intrucat in joc se afla viitorul a doi copii minori. Asa cum reiese din conversatie, se pare ca reprezentanta instutiei de invatamant se si arata dispusa sa faca o sesizare catre organele competente, dupa ce Bahmu a convins-o ca trebuie sa o ajute in acest demers.

 

adriana bahmuteanu

 Adriana Bahmuteanu: „Numai ca, el ca sa nu vina peste mine cu mascati, ca tot veni, sa-mi ia copiii si sa facem iar un balamuc, imi trebuie un ordin de protectie de la instanta. Eu, daca vin cu aceasta filmare si spun “uite domne, ce zice scoala”, ca eu la instanta ma duc cu filmarea asta, sa ne intelegem. “Uite ce zice scoala, mi-a sesizat scoala aspectul asta. Acasa se intampla de 10 ori mai rau. Va dati seama daca s-a intamplat la scoala…”. Deci credeti-ma, statea in dormitor si nu m-a lasat sa intru. A pus scaunul in usa, “nu intri”. Bai, lasa-ma sa culc copilul, nu vezi ca urla? “Nu, o sa urle cinci minute si o sa se potoleasca” mi-a zis. Ati inteles? Deci, ca sa evit toate lucrurile astea si ca instanta sa inteleaga ca este o chestie grava si nu caterinca televizata, imi trebuie suportul dumneavoastra. Ca insitutie de invatamant. Aveti dreptul in 30 de zile, bine sesizati astea, chemati foarte pe sest, fara presa: “Domne avem aspectul asta, nu vrem probleme”. Eu sa stiu ca am de la dumneavoastra filmarea si sesizarea, ca dupa daca il cheama de ce l-a batut, ce i-a facut, nu ma intereseaza, e problema lui. Singura mea grija este ca, pana la divort, sa mi se dea incredintarea copiilor si ordin de protectie contra lui”

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au căsătorit pentru prima data in urma cu mai bine de 10 ani
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au căsătorit pentru prima data in urma cu mai bine de 10 ani

„Ca sa nu va spun ca tot asa, alataseara a fost ziua lui Eduard de nastere, i-am facut ziua copilului acasa, ne-am culcat. A intrat la o emisiune de divertisment, s-a terminat emisiunea. El era beat mort. Eu m-am culcat cu Eduard, a intrat peste mine in camera, copilul dormea si mi-a dat doua palme de am crezut ca mor. S-a speriat copilul din somn. Adica face chestii din astea oribile. Situatia dintre noi in ultimul an a fost asa. Pana acum nu am fost hotarata, mai incercam, acum avocata mi-a spus daca sunt hotarata, astea sunt de facut. Mi-a si zis ca daca doamna directoare ma ajuta, am suficiente probe sa iau copiii pana la solutionarea divortului si pana el accepta ca noi aratam ca el are un coportament agresiv, cum sa spun, nici nu imi mai trebuie acordul lui pentru psihiatru, psiholog la copii, consilere si asa mai departe”.

Adriana Bahmuteanu

Directoarea: „Deci eu o sa vorbesc cu … si… ca sa le dau un numar de telefon si sa vedem cum sa facem hartia aceasta. Ajutati-ma orientativ cu o data, 17-18 noiembrie. O sa o intreb si pe … pentru ca ea stie precis. Ea isi noteaza in agenda. Chiar o sa vorbesc cu ea ca sa ne ducem la data de… ca sa cautam. Nu stiu camerele cum sunt amplasate”

Adriana Bahmuteanu: „Ma intereseaza sa vad pe imagini ca copilul a fost agresat, ca plange si ca el este nervos”

Sotii Prigoana in perioada in care incercau sa se inteleaga bine
Sotii Prigoana in perioada in care incercau sa se inteleaga bine

Directoarea: „.. este chiar jos ca suntem cu parintii”

Adriana Bahmuteanu: „Ok. Nu va mai retin. Daca puteti sa ma ajutati cu o sesizare foarte asa, la Protectia Copilului. Credeti-ma, nu vi se intampla absolut nimic, Doamne fereste. Daca ar fi sa vina, spuneti ca sunteti obligata, ca sunteti insitutie de invatamant, asta este legea. Va multumesc mult”
 

silviu prigoana

CITESTE SI:

 

S-A TERMINAT! Silviu Prigoana, ipoteza socanta in privinta divortului de Adriana Bahmuteanu: “Foarte urat!”

Adriana Bahmuteanu l-a PARASIT pe Silviu Prigoana! Ce mesaj i-a transmis sotului ei!

 

Milionarul s-a dus la gradinita sa-si ia cei doi baieti acasa
Milionarul s-a dus la gradinita sa-si ia cei doi baieti acasa

Silviu Prigoana neaga acuzatiile

 

De cealalta parte, Silviu Prigoana nici nu concepe sa i se reproseze un comportament neadecvat fata de copiii lui. Omul de afaceri neaga orice acuzatie de violenta si sustine ca nu si-a agresat niciodata familia: „Pot fi acuzat de orice, numai de violenta nu. Nu am agresat-o niciodata pe Adriana si nici copiii. Pe Adriana a batut-o Dumnezeu, ce sa o mai bat si eu”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro, in cursul zilei de ieri.

 

Denisa Macovei